Royal Kindergarten – grădiniță cu educație în limba germană

Pentru părinții care nu au găsit încă grădinița potrivită pentru copilul lor, deși startul noului an școlar se apropie cu pași repezi, avem o veste bună: recent a avut loc deschiderea oficială a Grădiniței Royal Kindergarten (Strada Constantin Stere numărul 40, sector 1).
Grădinița Royal Kindergarten este o instituție privată de învățământ preșcolar, cu deschidere internațională, unde se joacă, învață și cresc împreună copii cu vârsta cuprinsă între 24 de  luni și 6 ani, indiferent de naționalitate, sex sau religie, ce doresc să urmeze un traseu educațional și în limba germană (română-germană). „Într-un mediu educațional sigur și prietenos, copiii noștri sunt încurajați să își pună în valoare calitățile personale, să se bucure de jocul explorării realității, să se apropie de cărți și de ceilalți copii, să facă alegeri potrivite, să își asume diverse roluri în cadrul grupului de joacă, dar mai ales să se simtă în largul lor în grădiniță”, spune Gabriela Giuran, managerul general al Grădiniței Royal Kindergarten.

Pe lângă specificul grădiniței –educația în limba germană, Royal Kindergarten vine în întâmpinarea copiilor și cu numeroase ateliere: chitară, karate, șah, pictură, ju-jitsu, pian etc.
„Ne dorim ca toți copiii să beneficieze de cursuri și ateliere multiple prin intermediul cărora să le putem stimula latura creativă și, de asemenea, să ne asigurăm că prin mișcare își vor menține un tonus sănătos. Toate activitățile se vor desfășura în încăperi dedicate fiecărei grupe, folosind materiale performante care să stârnească interesul și să mențină atenția copiilor”, adaugă Gabriela Giuran.

Puteți să mergeți oricând să vizitați grădinița și să stați de vorbă cu reprezentanții acesteia.
Doar astfel vă puteți da seama dacă este  cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii, accesați www.royalkindergarten.ro. Informații despre Royal Kindergarten puteți obține și prin e-mail: office@royalkindergarten.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 0722.338.862 ori 0736.869.644.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod