Idei de shopping în AFI Palace Cotroceni: Oferte back to school, noi colecții de sezon și reduceri de până la 70%

Toamna ne duce cu gândul la începerea noului an școlar, la umplerea rafturilor din cămară, dar și la momentul în care garderoba noastră se schimbă odată cu scăderea temperaturilor.
AFI Palace Cotroceni a pregătit în acest sezon o serie de surprize, de la oferte speciale pentru rechizite și accesorii școlare, până la reduceri și prezentări ale noilor colecții vestimentare.

Cei care vor merge în această perioadă în AFI Palace Cotroceni vor descoperi o multitudine de oferte promoționale dedicate noului an școlar în magazine precum  Koton, Vans, Big Step, IQ Box, Autograf, Adidas Kids, Lc Waikiki, Pull&Bear, Geox, Kvl, Adidas, Intersport, B&B sau Splend’or.
 

Mai mult decât atât, iubitorii de shopping încă se mai pot bucura de prețuri foarte mici la colecțiile de vară, multe magazine din centrul comercial având în continuare reduceri de până la 70%. Printre acestea se numără Zara, House of Art, Salamander, English Home, Suvari, Za-Za, Why Denis, Antony Morato, Okaidi, Bigotti, Liu Jo, Karen Miller, Trends sau Seroussi.

Și mult așteptatele colecții de toamnă-iarnă și-au făcut deja simțită prezența în AFI Palace Cotroceni. Astfel, cei care vor să fie la curent cu noile tendințe în modă sau care așteaptă noutățile brandurilor preferate, pot vizita magazinele Big Step, Bershka, Pull&Bear, Kvl, Mussete, Antonelle, Stefanel, Karen Miller, Massimo Dutti, Clarks, Antony Morato, Ccc, Lee Cooper, Levi’s, Springfield, Mango, Bata, Call it spring, Timberland, Motivi, Benvenuti, Aldo, Depot 96, C&A, Ma dame, Etic, Rbl, Us Polo sau Stone Creek.

Totodată, pentru amatorii de distracție, AFI Palace Cotroceni este locul potrivit de petrecere a timpului liber datorită diversității și opțiunilor pe care le oferă.
Deși au mai râmas câteva zile până la începerea noului an școlar, cei mici sunt așteptați în AFI pentru a profita de ultimele zile de vacanță la locurile de joacă special amenajate.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod