Princess Traveller, cel mai important producator olandez de trolere, a intrat pe piata din Romania

Princess Traveller, cel mai important producator olandez de trolere, a intrat pe piata din Romania. Cu o investitie initiala de jumatate de million de euro, firma olandeza intentioneaza sa se impuna in piata din Romania ca si compania care comercializeaza trolere de tip hard case, fabricate din materiale foarte rezistente, la preturi competitive.
“O data cu intrarea companiei Princess Traveller in Romania, piata bagajelor va prinde contur si pe segmentul produselor middle, pana in acest moment pe piata interna comercializandu-se produse cu preturi fie foarte mici, fie de lux”, declara Luiza Dragomir, Brand Manager Princess Traveller
 
Cu o istorie de 30 de ani in piata din Olanda, Princess este deja activa in mai mult de 10 tari, cum ar fi:  Belgia, Australia, Thailanda, China, Rusia, Korea, Franta, Spania, Africa de Sud, Israel si acum si  in ROMANIA.
 
“Pe o piata a carei valoare a fost estimata in 2013 la 20 de milioane euro, Princess Traveller intra pe un segment mai putin valorificat si anume acela al bagajelor de tip hard case, fabricate din policarbonat si ABS.
Scopul nostru este acela de a aduce consumatorului roman un produs ultra usor, extrem de puternic si flexibil, care nu se sparge si nu se deformeaza, rezistent la diferentele de temperatura, cu un design la moda. Atuul acestor produse este pretul cu care intra in aceasta piata, precum si designul elegant si materialele de ultima generatie din care sunt confectionate”
declara Luiza Dragomir, Brand Manager
 
Princess Sportsgear & Traveller, compania olandeza,  a creat o linie luxoasa, in acelasi timp sportiva, de trolere si genti.
Astfel, colectia Princess Traveller include: seturi de trolere sportive si la moda, trolere de weekend, trolere pentru laptop, huse de tableta si de laptop si  o linie de accesorii ce include cantare si curele pentru bagaje.
 
Pentru moment trolerele pot fi achizitionate de pe magazinul online www.princesstraveller.ro, urmand ca in viitor compania sa deschida in Romania propriul sau magazin.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod