Peste 500 de copii vor vizita fabrica Danone din București în săptămâna “Școala Altfel”

În săptămâna “Școala Altfel”, program derulat între 6 și 10 aprilie 2015, peste 500 de copii de la 3 grădinițe și 14 școli din capitală vor vizita fabrica Danone, prin programul „Vino acasă la Danone”.
În cadrul vizitelor în fabrica Danone din București copiii află mai multe informații despre cum compania produce iaurturi de cea mai bună calitate și învaţă despre drumul laptelui de la fermele partenere românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, dar si despre cât de importantă este o alimentație sănătoasa zilnică.
 
Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică a început în anul 2012, când compania a lansat programul „Vino acasă la Danone”.
În decursul acestor vizite copiii degustă laptele proaspăt folosit la producerea iaurtului și pot urmări cum se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile.

Până acum peste 5.000 de copii au trecut poarta fabricii din Colentina ca să descopere magia din spatele unui pahar de iaurt.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod