Miercuri, 27 august, in Club Fabrica & B52: Urban Resort #2. Cu The Amsterdams, Les Elephants Bizarres si Kumm. Cum Kumm?

The Amsterdams, Kumm si Les Elephants Bizarres vor concerta miercuri, 27 august, in Club Fabrica si B52, in cadrul evenimentului Urban Resort #2: The Day Of Social Ideals.

La fel ca si la prima parte (Urban Resort #1: Creativity Day), Urban Resort #2: The Day Of Social Ideals se va desfasura pe parcursul a 24 de ore in cele trei locatii vecine si prietene: Club FABRICA, la Terasa si in B52. Urban Resort inseamna: LIVE Music, Funky Shops, Good Fun, Food & Drinks, Kids Area si After Party, timp de o zi si o noapte, de miercuri dimineata pana joi.


Din sumar: concerte LIVE, teatru, numar de magie cu Andrei Istfan, raw vegan sweets, proiectii, sport extrem, biciclete, workshop-uri eco, conferinte pe teme sociale si, evident, after party.

De asemenea, locul nostru de joaca pentru copii supravegheat de personal calificat este prezent in incinta.

Intrarea este libera.


Programul concertelor LIVE:
Ora 20:00 - The Amsterdams (Unplugged), pe terasa Fabrica
Ora 21:00 - Kumm, in club Fabrica
Ora 22:00 - Les Elephants Bizarres, in club B52
Ora 23:00 - afterparty cu Gabi (E.M.I.L. / Niste Baieti)

Str. 11 Iunie, nr. 50 - On The Good Side Of The City!

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/147167432120586/
Club Fabrica pe Facebook: https://www.facebook.com/clubfabrica
Remember Urban Resort #1: Creativity Day (30-31 iulie)

Despre primul eveniment similar desfasurat pe 30-31 iulie, Urban Resort #1: Creativity Day, Gabi Georgescu (Event Manager Club Fabrica) ne-a spus: "Am inceput seria asta de evenimente cu dreptul.

Piciorul, nu facultatea. Am avut un trafic atat de mare (aproximativ 2.000 de persoane), incat a doua zi barmanii au fost nevoiti sa puna comprese pe desfacatoarele de bere si pe manetele draft-urilor.
A fost o seara grea, critica la un moment dat, pentru ca nici cu salamul pentru pizza nu am mai facut fata. In orice caz, pentru editia #2 din 27 august suntem pregatiti chiar si sa dam salam la liber, fara sfintele felii de pizza."

Gabi (E.M.I.L. / Niste Baieti), gazda afterparty-ului ne-a povestit: "Pe 30 iulie a fost o seara cum place formatiei E.M.I.L..
Cu apa curgand pe peretii clubului Fabrica, cu usturime in ochi… de la reflectoare :), cu celebrul <<Era rupta in doua!>> strigat la unison de 800 de oameni si cu stors tricourile in backstage din cauza celor 180 de grade din sala. Tocmai de aceea am reusit sa spargem barierele protocolului alocat la bar (sa nu uitam de ce venisem in seara aia) si sa nu ne miscam de langa tejghea vreo doua ore dupa concert. Dupa care… puteti uita!"


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod