HAPPY TRIATHLON este provocarea sfârșitului de vară pentru «o minte sănătoasă într-un corp sănătos» și suplu

De ce să participați la această competiție sportivă? Fiindcă: Vă vom învăța ce înseamnă fiecare dintre cele 3 probe ale competiției, cum să susțineți singuri toate probele unui triatlon, cum să vă alimentați corect, ținând cont de efortul depus, ce fel de echipament să folosiți, în funcție de bugetul avut la dispoziție și, prin intermediul sfaturilor oferite de specialiștii noştri, începând cu o lună înainte, să ajungeți să finalizați singuri competiția, în formă maximă, happy și, nu în ultimul rând, să fiți mândri că toate aceste rezultate vi se datorează.
Nimic nu se compară cu ruperea panglicii de finish atunci când actorul principal ești chiar TU!

Probele au fost stabilite astfel încât să fie accesibile tuturor partipanților, în funcție de nivelul acestora de pregătire fizică și de experiența în competiții de gen. Participanții vor putea alege între 2 trasee cu nivel de dificultate diferit, respectiv traseul SPRINT care constă în proba de înot pe o distanță de 500 m, 13 km ciclism, 5 km alergare și traseul OLIMPIC care presupune o probă de înot pe o distanță de 1500 m, 26 km ciclism și 10 km alergare.

Toate detaliile legate de programul antrenamentelor, participarea şi inscrierea în competiţie, le găsiţi aici: www.happytriathlon.com.
Vă ținem la curent cu cele mai noi informații și pe pagina noastra de Facebook.  Intrarea la eveniment este liberă pentru oricine doreşte să susțină, la fața locului, unul sau mai mulți participanți.

Și pentru că ne dorim să contribuim la bucuria unor copii şi a unor bătrâni, 10% din valoarea fiecărei înscrieri va fi direcționată către Asociaţia HelpAutism (www.helpautism.ro) şi alţi 10% către Asociaţia Our Big Day Out (www.obdo.ro).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod