Florin Neby schimba vieti cu Become FIT

Florin Neby, binecunoscutul antrenor de la Neatza cu Razvan si Dani, reuseste la propriu sa schimbe vieti. Cu ajutorul programului Become Fit, fostul sportiv de performanta face minuni.
Nu putine au fost persoanele care, dupa o luna si jumatate de program intens, s-au declarat absolut fericite si cu multe, foarte multe kilograme in minus.

"BecomeFit este conceptul de program care se pliaza perfect pentru toate persoanele de aproape orice varsta, fara mari probleme de sanatate ce-si doresc sa-si modeleze sau remodeleze corpul. Pe scurt, acestea este definitia a ceea ce facem noi in acest program. Intr-un an si jumatate, de cand am facut prima editie, trebuie sa recunosc, ca a fost atat de mult imbunatatit incat a trebuit sa facem o schimbare.
Asa ca l-am impartit in Basic si Pro, adica (incepatori si avansati). Impreuna cu echipa mea de la www.neby.ro, am considerat ca inclusiv in desfasurarea fiecaruia program, oamenii trebuie sa lucreze antrenamentele diferentiat, astfel incat sa evitam accidentarile sau exercitiile pe care nu le pot face. Pentru ca vorbeam de eficienta, aici participantii chiar slabesc zeci de kilograme, altii arata in sfarsit FIT si toate acestea sunt realizate pentru ca ei sunt supravegheati si motivati in permanenta.
Se creeaza prietenii, se creeaza atmosfera, se creeaza concurenta, mai pe scurt o comunitate, unde doar daca nu vrei nu obtii rezultate. S-a ajuns atat de departe incat sunt persoane care fac naveta de sute de kilometrii, doar pentru a veni la program sau altele care si-au luat bilet de avion din celalalt colt al Europei doar pentru a participa, iar dupa o luna si jumatate dupa terminarea BecomeFit, au bilet de intoarcere. Toate aceste eforturi ne arata noua, ca suntem pe drumul cel bun"
, spune Florin Neby.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod