COSMINA PASARIN prezinta C FASHION GALA – Summer Edition

Cu o zi inainte de marele eveniment, organizatorii C FASHION GALA – Summer Edition anunta o noua surpriza! Evenimentul se bucura de prezenta Cosminei Pasarin in calitate de prezentatoare pe tot parcursul galei, ce va avea loc joi, 23 Iulie la Piscina Chaboo, incepand cu ora 21:00.
Despre eveniment, Cosmina ne transmite: “Sunt o mare sustinatoare a designerilor romani, le port creatiile, le urmaresc cu multa atentie activitatea si ma bucur ca mi se ofera din ce in ce mai des oportunitatea de a prezenta evenimente dedicate fashion-ului romanesc. Ne vedem joi seara! J “

C Fashion Gala este un eveniment marca Chaboo Club&Pool &Alin Gălăţescu, cunoscutul analist de moda si managerul AVANPREMIERE, cel mai important eveniment multi-brand al modei autohtone.

Evenimentul se va transmite live, in exclusivitate pe www.eva.ro  si vom putea admira un spectacol in care vor fi prezentate cele mai spectaculare creatii vestimentare ale designerilor romani.

Gala se anunta a fi un eveniment exclusivist, ce reuneşte cele mai influente persoane din peisajul de business si cel monden al Capitalei, reprezentanţi ai presei de fashion s.a.

Designeri participanti: RITA MURESAN; SIMONA SEMEN; NORINA STOICA; ALEHA TONCEA; MARIE OLLIE; ROXANA BUTNARU; LOU LOU
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod