Conferinta de business feminin The Woman aduce la Cluj nume de referinta din mediul de afaceri romanesc

In data de 7 martie, la Grand Hotel Italia 5*, are loc cea de-a treia a editie a evenimentului in cadrul caruia vom asculta povestile de succes ale unor femei care au indraznit sa aspire la mai mult, punand bazele unor afaceri de succes.
Rucsandra Hurezeanu, fondator si director general Ivatherm, a castigat numeroase premii de-a lungul carierei, printre care: Antreprenorul anului, Campioni in business, Premiul pentru inovatie (Revista Forbes), Locul 13 pentru cel mai admirat CEO din Romania.

Simona Baciu este fondator si presedinte al unui sistem inovativ de educatie, recunoscut atat la nivel national, cat si la nivel international: Transylvania College este prima scoala de tip Boarding School din Romania si Europa de Est (internat dupa sistem englezesc) cu doua linii de studiu: linia romaneasca si linia internationala Cambridge.

Manuela Ciugudean este PR Manager Central si pe Europa de Est la Intel Corporation, lider mondial in inovatia din industria computerelor.

Printre numele confirmate se afla si alte femei cu o putenica prezenta pe piata din Romania: Monica Jitariuc (Managing Director-The Practice), Iren Arsene (Managing Partner Curtea Veche Publishing), Mirela Bucovicean (Owner Molecule F), Violeta Ciurel (presedinte si CEO la Axa Asigurari Romania) si Smaranda Buduru (Managing Partner STOMESTET).

Printre temele abordate anul acesta: Leadership fara cravata, Antreprenoriat la feminin - povesti de succes, Lumea barbatilor prin ochii unei femei, Viata unui antreprenor: unori castigi, alteori inveti.

Pretul unui bilet este de 24 de euro + TVA (standard) si 49 de euro + TVA (VIP).
Pentru mai multe informatii despre speakeri, program si inscrieri, va invitam sa accesti site-ul evenimentului, www.thewoman.ro sau pagina de Facebook.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod