Clubul Rezidenţial Stejarii găzduiește un magazin premium Shop&Go, oferind rezidenților o selecție calitativă de produse

Mega Image a deschis recent un magazin Shop & Go în cadrul Clubului Rezidential Stejarii, pe Str. Jandarmeriei nr. 14, oferind posibilitatea celor care locuiesc acolo de a-și face cumpărăturile chiar în incinta complexului.
Magazinul Shop & Go Stejarii pune la dispoziția rezidenților o selecție de produse deosebită de cea a unui magazin Shop&Go standard, fiind alese și produse din gama premium și superpremium.

Magazinul Shop&Go, cu o suprafață de aproximativ 92 de mp, este situat la intrarea principală în cadrul Clubului Rezidenţial Stejarii şi este deschis în fiecare zi, de la 8:00 la 22:00.

Fiind unul dintre cei mai puternici jucători din retail de pe piața româneacă, politica de dezvoltare Mega Image este de a-și extinde în mod constant reţeaua de magazine și de a fi mai aproape de clienţi.
În plus, prin conceptul Shop&Go, Mega Image oferă posibilitatea celor care doresc să devină antreprenori să preia un magazin Shop&Go pe care să-l gestioneze în mod direct. Mega Image pune la dispoziţie experienţa în retail, în timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fără riscurile de a începe de la zero.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod