Catalin Botezatu numit brand ambasador-ul Lamonza. Copiii vedetelor au defilat cu trolere personalizate

Marţi seara, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, vedetele și-au dat întâlnire pentru a celebra 20 de ani de existenţă pe piaţa românească a brand-ului Lamonza, celebra companie de trolere și genți de voiaj. Dana Săvuică a fost amfitrioana evenimentului şi a reuşit să întreţină atmosfera până aproape de miezul nopţii. Vedeta serii a fost Cătălin Botezatu, desemnat ambasador Lamonza pentru anul 2015, titulatură care îl onorează pe celebrul designer vestimentar.

“Am acceptat să devin brand Ambasador LaMonza pentru că apreciez calitatea și designul acestor produse. Călătoresc foarte mult și, de fiecare dată când merg la New York, am nevoie de valize foarte mari și încăpătoare deoarece plec cu colecțiile după mine. Și fără să știu vreodată că voi ajunge să reprezint acest brand, am folosit valize Lamonza. Sunt accesibile ca preț, dar foarte frumoase și foarte elegante”, a declarat Cătălin Botezatu.

Pentru prezentarea noilor modele de valize Lamonza, Cătălin Botezatu și-a adus pe podium cei mai de succes manechini, care au defilat în ținute de la EGO, purtând în mână câte un troler elegant.

Nici publicul feminin nu a fost neglijat, iar în prezentare au defilat și manechine în ținute BSB, cu genți și trolere glamour și colorate, pe placul doamnelor și al domnișoarelor.


 
Surpriza show-ului a venit însă din partea copiilor, care au fost aplaudați de pe margine de părinții lor celebri. Cleopatra și Cezar Stratan, Irina Columbeanu, Sarah Poplingher-Serea şi Faris Saffarini, băieţelul lui Osama Saffarini, asociat Lamonza. Micuţii au avut trolere personalizate cu numele lor.

A fost un bun prilej şi pentru Ion Columbeanu să iasă la mondenităţi, după 9 luni de convalescență. În aprilie, tatăl lui Irinel Columbeanu a fost internat în spital din cauza unei răceli puternice. Când şi-a văzut nepoata pe scenă, seniorului i s-au umezit ochii. La final, cea care a ridicat invitaţii de pe scaune, a fost Dorina Vasilashko, supranumită Edith Piaf de România. Artista, care a participat la show-ul “X Factor” de la Antena 1, a avut un minirecital de șansonete şi a reuşit să smulgă ropote de aplauze.
La miezul nopţii, invitaţii s-au delectat cu tortul aniversar şi cu şampanie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod