Târg de Crăciun la kika

kika România sărbătorește Crăciunul într-un mod special, cu multă bucurie și voie bună, împreună cu cei mici și cei mari deopotrivă. Astfel, kika aduce magia Sărbătorilor de Iarnă în magazin în weekendul 20-21 decembrie, printr-un eveniment plin de culoare și arome.
Spațiul va fi decorat festiv, vor răsuna colindele cântate de un cor profesionist, iar activitățile dedicate vizitatorilor se vor desfășura în întregul magazin, în intervalul 12.00 – 18.00. Părinții se vor putea bucura de vin fiert cu scorțișoară, iar copiii de fursecuri delicioase.

Moș Crăciun va fi nelipsit de la întâlnirea cu cei mici din magazinul kika. Și pentru că rar poate fi văzut în public, vizitatorii își vor putea face poze cu el, pentru amintiri de neuitat.  

Povestea de Crăciun de la kika va începe în zona plină de strălucire a decorațiunilor de Crăciun.
Ca în orice basm, eroii sunt provocați să își testeze îndemânarea. Astfel, familiile vor fi invitate să își demonstreze priceperea în decorarea cât mai rapidă și estetică a pomului de Crăciun, folosind accesorii kika, să umple sacul Moșului într-un timp cât mai scurt. Cei mai curajoși vor fi așteptați cu alte “probe” demne de cunoscătorii adevărați: ghicitori de Crăciun despre decorațiunile kika, lecții de echilibru cu turnurile lui Moș Crăciun.   

Delicioasa turtă dulce își face loc și în Povestea de Crăciun de la kika.
Copiii vor participa la ateliere de neuitat, unde vor fi invitați să decoreze turtă dulce, să coloreze personaje de Crăciun din hârtie șablon, să creeze felicitări personalizate pentru a le oferi părinților.

Totodată, vor decora șosete pentru seara de Ajun și vor realiza ateliere de ghirlande. Mai mult, folosind culorile, copiii vor trasa siluetele personajelor sau obiectelor de Crăciun: stea, glob, brad.  

O poveste frumoasă, în care finalul este mai mult decât fericit!


În toată această perioadă, în magazinul kika, este amenajat târgul de Crăciun, cu sute de idei de cadouri rafinate, pline de strălucire.
Reni din pluș și ceșcuțe vesele pentru persoanele care adoră copilăria, vaze decorative elegante sau figurine specifice iernii pentru persoanele romantice. În același timp, doamnele pot opta pentru vesela nobilă din porțelan, iar domnii pentru unul din diversele sisteme de iluminat cu LED.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod