Andreea Balan, Ozana si Aradits, socati in fata lui Jorge, transformat in Beyonce: “Esti fenomenal!”

Jorge a surprins aseara placut din nou juriul de la „Te cunosc de undeva”, interpretand-o spectaculos pe celebra Beyonce. Purtand peruca blonda, costumatie de scena si machiaj asemanator artistei de peste ocean, solistul a interpretat una din cele mai dificile piese ale vedetei americane, „If I were a boy”, miscandu-se pe scena neintrerupt pe tocuri de 12 centimentri si cantand live impecabil.

Membrii juriului s-au declarat socati, in sensul bun al cuvantului. „Ma sperie prezenta ta aici. Punctat foarte bine. Mai, baiatule, ce zace in tine?”, i-a spus Andrei Aradits.

Ozana Barabancea s-a declarat din nou impresionata de talentul lui Jorge: „Este a enspea mia oara cand iti spun ca esti fenomenal, extrem de expresiv. Trecerile bruste de la grav la acut in registrul de octava, acel falset pe care l-ai cantat impecabil... Beyonce este un personaj greu si as vrea sa vad cat mai multe fete interpretand piesele ei.

Este o provocare pentru orice artist care se respecta”.



Aurelian Temisan s-a aratat coplesit de prestatia lui Jorge: „Cred ca o sa iau o pauza de la ‚Te cunosc de undeva’ pentru ca nu mai suport atata performanta pe scena, atata perfectiune!”.

La final, Andreea Balan a apreciat numarul lui Jorge spunand: „M-ai socat! Tu te-ai nascut pentru scena, Jorge, tu ai in tine carisma, talent, Dumnezeu ti le-a dat inainte de a te naste. Tu le ai si ni le arati si ne sochezi cu fiecare emisiune!”.

Editia de aseara a show-ului „Te cunosc de undeva” a reprezentat o noua ocazie pentru Jorge de a demonstra ca este un artist dinamic, de scena, ce se poate metamorfoza in aproape orice personaj.



Jorge participa in aceasta toamna la sezonul GOLD “Te cunosc de undeva”, ce ii include pe cei mai de succes concurenti din sezoanele precedente.

Artistul a castigat editia in care l-a imitat impecabil pe Freddie Mercury si a impresionat publicul apoi ca si Elena Gheorghe sau Shaggy.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod