AFI Palace Cotroceni aduce în România brandul american Kiehl’s

Comunicat de presă, 3 aprilie 2015 – AFI Palace Cotroceni aduce în România brandul american de cosmetice premium Kiehl’s. Magazinul Kiehl’s își va deschide porțile astăzi, 3 aprilie, fiind amplasat lângă intrarea Galaxy.

Cu o suprafață de 70 metri pătrați, magazinul Kiehl’s își va aștepta vizitatorii cu produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului. Astfel, acesta va cuprinde produse adresate atât femeilor, cât și bărbaților, tineri și maturi, care sunt în căutarea unei îngrijiri premium, oferite de produse testate și apreciate de clienții Kiehl’s din întreaga lume.

„La Kiehl’s, credem în eficiența formulelor noastre și în devotamentul nostru de a oferi clienților regimuri adaptate necesităților lor specifice. Programul nostru generos de mostre reflectă moștenirea noastră farmaceutică îndelungată – și a stabilit demult ștacheta din industrie.

Misiunea noastră este de a deservi necesitățile individuale ale clienților noștri, iar aceste inițiative au rezistat testul timpului, de-a lungul deceniilor de activitate,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.



„Aducerea cât mai multor branduri de calitate, în premieră în România, reprezintă una dintre prioritățile noastre, deoarece ne dorim să oferim vizitatorilor noștri un mix cât mai amplu de opțiuni dedicate atât shoppingului, cât și distracției și petrecerii timpului liber. Ne bucurăm să adăugăm un brand atât apreciat la nivel internațional, precum este Kiehl’s și îi invităm pe clienții AFI Palace Cotroceni să treacă pragul acestui nou magazin și să se convingă de calitatea produselor”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing AFI Palace Malls Division.

Apărut pe piață în 1851 în New York, Kiehl’s a fost inițial o farmacie care comercializă produse de top pentru piele și păr.

În 2000 a fost preluat de către grupul L’Oreal și în prezent numără peste 250 de magazine la nivel global. De asemenea, brandul Kiehl’s se comercializează și în magazine tip multi-brand.

Brandul Kiehl’s a devenit cunoscut atât datorită cercetării aprofundate care stă în spatele tuturor produselor sale și testării amănunțite a siguranței formulei, cât și datorită decorurilor localizate ale magazinelor, adaptate la cerințele particulare ale clienților din comunitățile locate și ambalajelor speciale.



Magazinele Kiehl’s sunt caracterizate de elemente preluate din estetica farmaciei de tip colonial, completate de elemente moderne și specifice locului în care se află.

Astfel, chiar dacă nu există două magazine Kiehl’s identice, toate transmit tradiția farmaceutică bogată a companiei. Odată intrați în magazin, vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor fi cufundați în istoria îndelungată a companiei și în caracterul excentric al brandului, putând găsi atât o gamă amplă de produse, dar și decorațiuni speciale, precum fotografii cu familia fondatoare, motociclete vintage și multe altele.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod