De Dragobete, Scriitorul si bloggerul Radu F. Constantinescu si muza sa, Ramona, transformati in personaje din “50 Shades of Grey”!

De Dragobete, scriitorul si bloggerul Radu F. Constantinescu si sotia si muza sa Ramona, unul dintre cele mai nonconformiste, indraznete si simpatizate cupluri din Romania, au fost transformati de hairstylistul Adrian Perjovschi in doua personaje pline de senzualitate si mister din celebrul film “50 Shades of Grey”!
"Cu ocazia zilei de Dragobete, am vrut sa redam ipostaze pline de iubire si pasiune in cadrul proiectului nostru Transformari radicale. Asa ca am lansat aceasta provocare unui cuplu indraznet, frumos si intotdeauna plin de chimie: Radu si Ramona Constantinescu. Am pornit de la tema filmului 50 Shades of Grey, ne-am inspirat ca poveste, dar am reinterpretat la nivel de coafura si make-up. Parul lung si ondulat exprima senzualitate, adica exact ce am vrut sa subliniem in acest shooting. Am colaborat foarte bine, Ramona s-a lasat cu incredere pe mainile noastre si suntem foarte bucurosi de aceasta noua poveste creata cu ocazia Zilei romanesti a iubirii", a declarat Adrian Perjovschi.
 

”Multi ma intreaba - Ce vor, dom’le, femeile? Dupa aceasta intalnire as spune - intre altele - ca vor sa intalneasca niste artisti cum sunt cei din echipa lui Adi Perjovschi! Ramona are mai multe personalitati, dar de data asta, cu ajutorul celor de la Jovsky Studio, pot spune ca a exagerat! E absolut incredibil cat de mult poate sa conteze aportul unor profesionisti, creativi și lipsiti de inhibitii, cand vine vorba sa se joace si sa scoata la iveala o latura sexy, “smoking-hot” a unei femei. Cred ca in fiecare timida se ascunde o femeie fatala!”, spune Radu F.
Constantinescu.

”Radu spune ca am mai multe personalitati. 13 chiar. Nu stiu cum le vede pe cele 12, dar pe Ramona nr. 13 stiu sigur ca o uraste. Cică e rea. Eu cred ca nu a cunoscut-o cum trebuie. Pusa in valoare de un machiaj senzual, o coafura sexy si o rochie stransă pe corp ca un sarpe pacatos. Orice femeie trebuie sa-si cunoasca si cealalta latura. Socul a fost urias dupa ce am trecut prin mainile echipei Jovsky. Parerile au fost împartite: mama mi-a spus ca in aceasta postura seman cu ea mai mult ca oricand (nu cred ca a fost de bine), sora mea mi-a spus ca in sfarsit ma indentific cu personajul (nici aici nu a fost neaparat de bine), iar Radu ...
mi-a marturisit ca vrea ca Ramona nr 13 sa ramană si la micul dejun! Concluzia este ca au facut o treaba extraordinara. M-am placut si am fost iubita de el. O tema îndrazneata, dar cu momente pline de emotie: 50 Shades of Grey”
, a marturisit Ramona Constantinescu.

„A fost o provocare sa descopar personalitatea cu nr 13 a Ramonei. I-am facut un smokey eyes cu negru si maro potrivit pentru orice femeie care isi doreste sa cucereasca”
, adauga Cristina Barsan, make-up artist.

Toate fotografiile in care Radu F Constantinescu si Ramona s-au jucat de-a personajele pline de senzualitate din “50 shades of Grey”, realizate de The Storyalist, pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod