De ce persoanele cu ochii verzi sunt speciale

Foto: Eddie Redmayne (stânga), Jesse Spencer, Jesse Metcalfe, Channing Tatum 

Ce vedete au ochi verzi?


Printre vedetele de la Hollywood recunoscute pentru ochii lor frumoși se numără: Jesse Metcalfe, Channing Tatum, Jensen Ackles, Clive Owen, Bruce Willis, Tom Welling, Eddie Redmayne, Jude Law, David Beckham, Robbie Williams, Joaquin Phoenix, Daniel Day-Lewis, Adrien Brody, Tom Cruise, Jesse Spencer, Adele, Emma Stone, Angelina Jolie, Amanda Seyfried, Fergie, Kate Hudson, MIla Kunis, Tilda Swinton, Katie Holmes, Kristen Stewart și Kate Winslet.


Ochii își pot schimba culoarea?


Poate te-ai întrebat dacă ochii tăi își pot schimba culoara, iar răspunsul specialiștilor este unul afirmativ. Persoanele cu ochi verzi, albaștri sau căprui pot să se constate o schimbare a culorii ochilor, iar principalii factori care cauzează acest lucru sunt: modul în care se realizează dispersia luminii prin fibrele de colagen, starea pshică sau anumite probleme medicale. 

Culoarea irisului se schimbă cu siguranță în cazul persoanelor care suferă de glaucom și urmează un tratament pentru a ține sub control această problemă medicală. 


Ochii verzi și riscurile pentru sănătate


Ochii verzi sunt mai sensibili în fața radiațiilor solare, astfel că trebuie să porți mereu ochelari care te protejează de razele UVA și UVB. Potrivit specialiștilor, persoanele cu ochii verzi sunt mai expuse riscului de a dezvolta diverse tipuri de cancer ocular, astfel că este foarte important să poarte ochelari de protecție. 
6 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod