Dana Savuica si-a facut cadou o vizita la medicul estetician de ziua ei

Pe 22 ianuarie Dana Savuica, prima romanca din Playboy isi aniverseaza ziua de nastere cu petrecere mare marca Etiquette la The Harp. Si pentru ca si-a dorit ca de ziua ei sa arate impecabil, ieri a trecut pragul mediciului estetician Iancu Morad, medicul vedetelor trecute de35 de ani care arata impecabil, si pe care le ajuta sa arate impecabil, printre pacientii lui fideli numarandu-se Catalin Botezatu, Tania Budi, Razvan Ciobanu, Vica Blochina.

Dana a ales sa-si umple ridurile fine cu o tehnica noua care inlocuieste subsatntele chimice care se foloseau pana acum cu un gel prelevat din propriul sange si si-a injectat ulei desilicon in buza superioara pentru un pic de volum.

"Tratamentul de Bio-Lifting induce o rejuvenare facială completă, care se bazează pe injectarea unui gel obținut din celule active recoltate din sânge propriu. Principalul beneficiu al acestui tratament este efectul de lifting imediat",a declarat dr. Morad.

Medicul Morad Iancu este pionierul care a introdus în România cunoscuta terapie Dracula, iar datorită experienței vaste în domeniu, a îmbunătăți metoda și a brevetat un tratament denumit Bio-Lifting.

Tratamentul presupune prelucrarea sângelui recoltat, pentru a se obține o plasma cu celule  active. Ulterior, printr-o metodă proprie, această plasmă se activează și se transformă într-un gel activ ("Plasma-Gel"), care este 100% natural.

Efectul tratamentului este deosebit, pacientul beneficiind de întinerire, rejuvenaresi volum la nivel facial. Rezultatele sunt vizibile imediat după tratamentși se mențin pe o durată îndelungată. "Plasma-Gel"- Este soluția potrivită pentru cei care doresc o alternativa naturală a substanțelor clasice de umplerea- acid hialuronic, Colagen.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod