Cum arată acum actorii din filmul Titanic, la 19 ani de la filmări

Pe Leonardo DiCaprio, Kate Winslet şi Billy Zane poate îi mai ştii din filme recente, însă mai sunt şi alţi actori pe care suntem curioşi să-i vedem cum arată la 19 ani după Titanic

Au trecut anii de când am văzut prima dată celebrul film realizat după cea mai cunoscută tragedie maritimă din istorie. În data de 14 aprilie 1912, la ora 23:40, Titanic s-a ciocnit cu un aisberg şi la ora 02:30 a dimineţii zilei de 15 aprilie, nava s-a scufundat în Oceanul Atlantic. În urma acestui naufragiu au murit 1.514 dintre cei 2.228 de pasageri care se aflau la bord.

La 104 ani de la scufundarea Titanicului şi la 19 ani după filmările celebrului film regizat de James Cameron suntem curioşi cum arată principalii actori care au luat parte la această capodoperă a cinematografiei.



"Am dorit să fac acest film nu numai pentru a arăta moartea dramatică a acestei nave infame, ci și scurta și glorioasa ei viață. Pentru a reda frumusețea, exuberanța, optimismul și speranța Titanicului, pasagerii și echipajul său, și procesul înfruntării lor cu partea întunecată a naturii umane din spatele acestei tragedii, celebrează potențialul nelimitat al spiritului uman. Titanicul nu este doar o poveste-atenționare - un mit, o parabolă, o metaforă a răului din lume - ci și o poveste despre credință, curaj, sacrificiu și, înainte de toate, despre iubire", declara în 1997 regizorul James Cameron.

"Titanicul" lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S.
Titanic, mândria companiei White Star Line și, în același timp, cel mai mare obiect în mișcare care fusese vreodată construit.

Unii dintre ei, precum Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet au rămas în vizorul publicului şi i-ai putut vedea cum s-au schimbat de la filmările Titanicului. Însă, mai există o mulţime de actori importanţi care şi-au jucat exemplar rolurile în filmul Titanic şi pe care poate eşti curios să-i vezi cum arată acum, la 19 ani după filmări.

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Emil pe 5 Aug 2016, 08:01
    Traducere

    Infamous şi famous sunt două concepre cu totul diferite. Mai uşor cu engleza furculisionică pe scări şi traducerile după ureche.

    0
    0

  • Marius pe 3 Aug 2016, 12:57
    Interesant

    Majoritatea dintre ei arata la fel sau chiar mai bine decat acu 19 ani. I-a conservat apa aia inghetata...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod