Concert incendiar cu Alex Velea și cele mai noi tendințe în modă la “Blue Fashion Week”, în AFI Palace Cotroceni

Ieri seară, AFI Palace Cotroceni s-a aflat sub semnul culorii albastre, celebrând prima săptămână dedicată modei, dintr-o serie de evenimente care vă vor anima fiecare zi de vară.
Până la sfârșitul lunii august, la AFI Palace Cotroceni, fiecare săptămână va fi simbolizată de o culoare care vă poate aduce premii importante, precum excursii de două persoane în Grecia, și distracție pe cinste. 

Fie că va fi roșie, albastră, verde, galben, indigo sau violet, culoarea reprezentativă vă va purta în lumea modei, frumuseții, iubirii, distracției sau a deliciilor culinare, și vă va oferi în același timp o varietate de oferte și surprize. 

Evenimentul de aseară a debutat cu un fashion show inedit prezentat de vedeta Iulia Albu, în cadrul caruia spectatorii au putut afla cele mai noi tendințe în materie de modă. 
 
 
 
Pe podium au defilat modele care au purtat ținute stilizate de cursanți talentați ai școlii Dalles Go sub îndrumarea cunoscutei stiliste Irina Markovits, iar, în final, toți cei prezenți au putut admira viziunea creativă a Iuliei Albu transpusă în cinci combinații vestimentare propuse pentru această vară. 
 
 

Show-ul a continuat apoi cu artistul Alex Velea, care  a susținut un concert de aproximativ o oră în fața sutelor de fani care au venit să cânte alături de el melodiile preferate. 

Săptămâna viitoare debutează în AFI Palace Cotroceni cu culoarea roșie, dedicată îndrăgostiților și cu un alt concert sustinut de Andreea Banică, joi 11 iulie, începând cu orele 20:00.

Pentru informații despre evenimentele AFI Palace Cotroceni accesați www.aficotroceni.ro sau pagina de Facebook.


Amplasat la intersecţia dintre Bd.
Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting . 

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop.
Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod