Ce mananca si ce bea Carmen Negoita ca sa aiba rezistenta la maraton

Carmen Negoita se pregateste intens pentru a participa la maratonul caritabil DHL Stafeta Carpatilor. Sambata, 20 iunie, fashion bloggerul va alerga alaturi de sute de oameni intre Predeal si Poiana Brasov pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio, acolo unde se va desfasura Olimpiada din 2016.
Avand in vedere ca va fi un traseu dificil, Carmen se antreneaza si are grija sa consume alimente si shake-uri proteice naturale ce ofera energie organismului si proteinele de care muschii au nevoie.

„Dimineata beau ceai de ghimbir sau un burning tea, pentru a intensifica arderile si, bineinteles, multa apa. La micul dejun aleg fulgi de ovaz cu lapte de migdale, fructe, iaurt cu tarate care ajuta foarte bine digestia si iti dau o senzatie de satietate o perioada lunga de timp sau, cateodata, un ou spart in apa cu cateva legume si 2 felii de paine prajita.
Inainte de maraton beau un milkshake cu banana, curmale, lapte de caju, maca, lucuma. Este un energizant bun. Banana este alimentul care elibereaza cel mai rapid energia. Dupa maraton beau un shake proteic cu proteina de canepa si lapte de migdale. Se mai pot adauga seminte sau fructe, dar simplu trece cel mai repede in sange si actioneaza rapid”, marturiseste Carmen Negoita.

Participantii la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor vor alerga pe traseul traditional Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, unde inaltimea de la start este de 1021 de metri, iar cea de sfarsit de 800 de metri.
Alergatorii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Formele alternative de inscriere sunt echipe – stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt).

Smiley va sustine, dupa festivitatea de premiere, un concert special care va avea loc pe platoul Stanei Turistice de la Poiana Brasov. Concertul este dedicat in primul rand participantilor, dar este deschis publicului.

In acest an, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor va dona toate fondurile stranse Comitetului National Paralimpic pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio, unde se va desfasura Olimpiada din 2016.

Inscrierea in competitie se realizeaza accesand site-ul www.maratondhl.ro pana la data de 13 iunie, prin completarea formularului de inscriere. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod