Vineri - targ, teatru si muzica

Vineri, 3 iulie, ai o zi plina de evenimente. Daca esti pe litoral, poti sa faci o vizita targului cu discounturi Kilipirim. Gasesti o oferta de O oferta de peste 35.000 volume de carte.
Vineri, 3 iulie, ai o zi plina de evenimente. Daca esti pe litoral, poti sa faci o vizita targului cu discounturi Kilipirim. Gasesti o oferta de O oferta de peste 35.000 volume de carte. In foaierul Teatrului National de Opereta Ion Dacian va avea loc Maratonul de Poezie si Muzica, iar la Odeon, vei putea vedea "Gaitele" de Alexandru Kiritescu.

"Gaitele" de Alexandru Kiritescu


Cu: Dorina Lazar, Constantin Cojocaru, Ionel Mihailescu, Marius Stanescu, Carmen Tanase, Virginia Rogin, Paula Niculita/ Elvira Deatcu, Antoaneta Zaharia /
Dana Voicu, Petre Nicolae, Ana Maria Moldovan, Pavel Bartos. Regia: Alexandru Dabija.

"Gaitele" de Alexandru Kiritescu
vineri, 3 iulie, ora 19.00
Teatrul Odeon
Pret bilete intreg 26,50 lei; redus 12,72 lei

Kilipirim de vara


Ispita lecturii revine pe faleza Casino Constanta pentru a treia editie estivala a targului de carte, muzica si film - Kilipirim. Incepand cu 3 iulie pana pe 9 august, Kilipirim este locul de intalnire pentru toti care nu pot face fata ispitei lecturii.

O oferta de peste 35.000 volume de carte propuse de cele 40 de edituri reprezentate la aceasta editie.


Informatii generale:
Eveniment: KILIPIRIM - carte, muzica si film / a III-a editie estivala
Targ cu discounturi
Faleza Cazino - Constanta
3 iulie - 9 august 2009
Program de vizitare zilnic: 10.00 - 14.00; 16.00 - 24.00

Maratonul de Poezie si Muzica


Maratonul de Poezie si Muzica este un eveniment multiart care isi propune sa prezinte publicului, timp de 7 ore neintrerupte, cateva dintre cele mai importante voci ale poeziei romane contemporane in dialog artistic cu nume de referinta ale jazz-ului autohton.

24 de poeti vor avea fiecare cate un recital de maximum 20 minute, insotite de un dialog muzical cu interpreti si compozitori de jazz: Mircea Tiberian - pian, Maria Raducanu - voce, Liviu Butoi - saxofon, Pedro Negrescu - contrabas, Vlad Popescu - tobe.

Poeti invitati (in ordine alfabetica): Constantin Abaluta, Dan Mircea Cipariu, Denisa Comanescu, Traian T.
Cosovei, Nichita Danilov, Augustin Fratila, Mihai Galatanu, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Anca Mizumschi, Ion Muresan, Ioan Es Pop, Bogdan O. Popescu, Nicolae Prelipceanu, Andra Rotaru, Cornelia Maria Savu, Octavian Soviany, Liviu Ioan Stoiciu, Adrian Suciu, Eugen Suciu, Lucian Vasilescu, Paul Vinicius, Florina Zaharia.

Vineri, 3 iulie, ora 22.00
Teatrul National de Opereta Ion Dacian
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod