Vineri, distractia este din plin!

Iata ca ziua de vineri este deja aici, ziua in care ne punem cele mai multe sperante si cea care vesteste distractia din week-end. Si, pentru ca totul incepe de vineri, iata care sunt recomandarile noastre...
Iata ca ziua de vineri este deja aici, ziua in care ne punem cele mai multe sperante si cea care vesteste distractia din week-end. Si, pentru ca totul incepe de vineri, iata care sunt recomandarile noastre pentru acest sfarsit de saptamana: seara incepe cu piesa de teatru "Dulcea pasare a tineretii", pusa in scena la Teatrul National I.L. Caragiale, si continua cu doua concerte de exceptie: Coma Light 2.0, in Club Fabrica, si Directia 5 & Friends, in The Silver Church Club.

Iti recomandam sa inaugurezi prima zi de libertate dupa o saptamana de serviciu cu o piesa de teatru: spectacolul "Dulcea pasare a tinerii", de Tennesse Williams, in regia lui Tudor Marascu, este pus in scena la Sala Atelier a Teatrului National I.L.
Caragiale, incepand cu ora 19.00.

"Dulcea pasare a tineretii" spune povestea unui hoinar, Chance Wayne, care se intoarce in orasul sau natal, la bratul unei vedete de cinema in declin. Dar acasa isi regaseste iubirea dintai, pe Heavenly.

Un Tennessee Williams intr-o distributie excelenta. O lume a coruptiei morale si a raului, in care drumul spre fericire poate sa fie sinonim cu esecul.

Piesa de teatru "Dulcea pasare a tineretii", de Tennesse Williams

Regia: Tudor Marascu
Decoruri si costume: Ioana Cantuniari Marcu
Muzica: Vasile Manta
Cu: Adela Marculescu, Damian Crasmaru, Ionut Adascalitei, Marius Rizea, Sanda Toma, Ilinca Goia / Viorica Voda, Vivian Alivizache, Armand Calota, Razvan Oprea, Tomi Cristin, Cristian Cretu, Marcelo Cobzariu, Mihai Niculescu, Erika Baiesu, Adriana Gulutanu, Dan Ursu, Petre Andrei (la pian)
Locatie: Teatrul National I.L.
Caragiale
- Sala Atelier (Bd. Nicolae Balcescu nr. 2)
Data: vineri, 10 aprilie 2009
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 2h 30'
Pret bilete: 16 lei (redus), 30 lei

Daca reusesti sa scapi de la serviciu abia mai tarziu, incepand cu ora 21.00 ai o alternativa de petrecere a timpului liber pe care nu o poti refuza: concertul Coma Light 2.0, in care trupa bucuresteana de rock alternativ va oferi o remarcabila prestatie live, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data.

Un concert in care agresiunea sonora si sensibilitatile acustice se succed cat se poate de natural, pentru un simplu motiv: baietii de la Coma fac muzica sincera si direct din inima, chiar daca aceasta vine sub forma unei doze soc de distors si adrenalina sau a unui tremur delicat de cateva coarde.

Concert Coma Light 2.0

Locatie: Club Fabrica (Str.
11 Iunie nr. 50)
Data: vineri, 10 aprilie 2009
Ora: 21.00
Pret bilet: 20 lei

Iar seara de vineri se poate incheia in aceeasi nota muzicala, cu show-ul organizat de trupa Directia 5 in clubul The Silver Church din Bucuresti.

Concertul Directia 5 & Friends
, ce va avea loc cu incepere de la ora 22.00, este primul dintr-o serie de spectacole care se va intinde pana pe data de 1 mai 2009.

Este pentru prima oara cand intr-un club din Romania se organizeaza o stagiune de concerte, iar ideea acestui eveniment a pornit de la show-ul pe care baietii l-au sustinut in acelasi club, in data de 20 martie, si la care au fost prezenti peste 700 de fani.

Programul complet al concertelor Directia 5 in clubul The Silver Church este:

  • 10 aprilie, ora 22.00
  • 17 aprilie, ora 22.00
  • 24 aprilie, ora 22.00
  • 1 mai, ora 22.00

Concert Directia 5 & Friends
Locatie: The Silver Church Club (Calea Plevnei nr.
61)
Data: vineri, 10 aprilie 2009
Ora: 22.00
Pret bilet: 20 lei - biletele pot fi achizitionate de pe site-ul ticketpoint.ro si din magazinele Diverta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod