Un weekend pentru toate gusturile



Duminica, 27 iunie

Eveniment intercultural dedicat Africii


Copiii Capitalei sunt invitati sa-si ia parintii de mana, sa vina in parc duminica, 27 iunie, de la ora 10.00, si se se bucure impreuna de savoarea culturala si culinara a continentului african.
Copiii vor putea participa la trei workshop-uri de creatie si recreatie: Animale africane, Masti tribale, Tricouri de inspiratie africana. Coordonati de traineri, micii vizitatori vor colora girafe, zebre si hipopotami din polistiren, vor crea masti africane din materiale reciclabile si vor picta modele decorative africane pe tricourile pe care le vor imbraca la Carnavalul final.
Altfel, in Cetatea Genesis vor fi organizate mai multe jocuri si intreceri "destepte" (toate cu trimitere la Africa), in cadrul carora toti participantii vor fi premiati.

In coltul african din Herastrau, cei mici vor asculta povesti inedite din sudul Etiopiei, spuse de jurnalistii Tea Teodorescu si Tudor Vintiloiu si vor afla de la vedeta de televiziune Mbela Nzuzi, originara din Congo, cat de importante sunt cantecul si dansul in viata africanilor, cum traiesc, cum gandesc si ce mananca oamenii de pe al doilea cel mai populat continent, dupa Asia.
Atmosfera exotica va fi completata cu muzici si dansuri africane.

Concertul Massive Attack


Concertul britanicilor are loc pe 27 iunie la Zone Arena din Bucuresti siface parte din turneul international ce promoveaza noul lor material discografic ce poarta numele de Heligoland Tour 2010.

Deschiderea concertului si incalzirea publicului va fi facuta de catre Martina Topley-Bird printr-o prestatie solo de minim 40 de minute. Zone Arena isi va deschide portile pentru fani incepand cu ora 18:30

Biletele mai pot fi achizitionate online la Eventim.ro si Blt.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone si Sala Palatului la urmatoarele categorii de pret in functie de pozitia in arena: Gazon A – 145 lei, Gazon B – 95 lei, Tribuna (pe scaune) – 175 lei.
25 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod