Un weekend dedicat copiilor


Nici cei de la Bucuresti Mall si Plaza Romania nu au uitat de Ziua Copilului. Cei mai mici vizitatori sunt intampinati sambata, 30 mai, in zona Atrium de la etajul 2, cu demonstratii de dans sportiv, numere de magie, ateliere de pictura si modelaj, locuri de joaca, concerte si karaoke. Nici modelarea de baloane si pictura pe fata nu vor lipsi din distractie. Cei mici se vor intalni cu personaje din poveste si se vor distra alaturi de printi, printese, cavaleri din poveste si clovni. Fotografiile de la eveniment vor fi postate pe contul Facebook Plaza Romania.

Pe 31 mai, la Bucuresti Mall, va avea loc Petrecerea JoKids. Intre orele 12.00 - 18.00, la parterul Bucuresti Mall, zona magazinului Aldo, toti copiii sunt invitati sa deseneze, sa se joace si sa se distreze alaturi de mascota si de clovnii JoKids. Petrecerea are toate ingredientele pentru ca micutii sa fie implicati intr-o serie de activitati interactive intr-un mod distractiv. In spatiul de joaca special amenajat, copiii vor avea la dispozitie table de desenat, carti de colorat si o serie de jocuri.
Copiii se vor distra alaturi de clovni simpatici si vor avea la dispozitie peruci, masti si alte accesorii ce ii va transforma pe micuti in personajele lor de desene animate preferate. Nu vor lipsi nici sesiunile de face painting iar toti copiii vor primi cadouri papusi marioneta JoKids.

De 1 iunie, Ziua Internationala a Copilulul, tot Bucuresti Mall a pregatit o multime de surprize si cadouri pentru cei mici. Organizatorii le-au pregatit actiuni antrenante, care sa le stimuleze fantezia si dorinta de cunoastere. Astfel, Bucuresti Mall a invitat Pomello si Good Food, cu ajutorul carora va organiza concursuri de gatit si demonstratii inedite toate sub un singur nume: "Copiii in bucatarie".

Bucatarul-sef Pomello, Marian Cucu, va avea placerea sa ofere demonstratii de gatit in care ingredientele proaspete si sanatoase, distractia si voia buna vor fi elementele principale. Copiii vor avea prilejul sa-si arate maiestria si talentul in arta gatitului, invatand in acelasi timp cum sa prepare mancaruri gustoase si sanatoase.
Si, bineinteles, nu vor lipsi premiile oferite de organizatori, care vor face din aceasta zi speciala una de neuitat. Fotografiile de la eveniment vor fi postate pe www.pomello.ro, precum si pe contul Facebook Bucuresti Mall.  Si la locul de joaca din Bucuresti Mall copiii vor primi baloane colorate si se vor puta distra impreuna cu o echipa de animatori.

1801.ro iti recomanda pentru ziua de 30 mai, incepand ora 10.00, o vizita la Muzeul National de Geologie

Aici se va desfasura un program complex de concursuri, scenete improvizate, poezii, desene pe asfalt, expozitii realizate de copii pentru copii, teatru, jonglerii, clownerii, putina magie si pictura pe fata. Nici copiii de ieri, respectiv parintii, nu sunt uitati.

Programul activitatilor pentru sambata, 30 mai, este urmatorul:

  • 10.30 -11.00: "Cum se naste ciocolata?" - Prezentarea sponsorului Anthon Berg.
  • 11.00 – 12.00: "Sotronul geocronologic"
  • 12.00 – 12.50: "Clovnitele - Teatrul Valah Giurgiu"
  • 13.00 – 13.30: Recital de vioara, violoncel si nai realizat de elevii claselor I – IV de la Liceul de Muzica "George Enescu".
  • 13.30 – 14.30: Mingi, popice, monociclu, magie, toate intr-un singur joc al destinului - Fundatia Parada.
  • 14.00 – 17.00: program de divertisment si indemanare: baloane modelate si pictura pe fata realizat de firma Jolly Club.
  • 14.30 – 15.30: Teatru improvizat
  • 15.30 – 16.00: Desene pe asfalt "Copilaria dinozaurilor"

Piese de teatru:

PUNGUTA CU DOI BANI
FRUMOASA DIN PADUREA ADORMITA
Nemaipomenitele aventuri ale lui Nils
Gulliver in Tara Piticilor

La final, m-am gandit sa-ti vorbesc despre un eveniment foarte important care se desfasoara in acest weekend in Bucuresti.
Intre 28 - 31 mai are loc "B-Fit in the street" - Festivalul International de Teatru de Strada, aflat la a doua editie.

Concerte in aer liber, parade alegorice, instalatii suspendate si spectacole extreme, ce imbina muzica si dansul cu elemente de acrobatie si efecte pirotehnice sunt o parte dintre surprizele propuse de organizatori.

Trupele de teatru vor pune in scena spectacole in diferite locuri din centrul Capitalei, cum ar fi Esplanada Teatrului National Bucuresti, Piata Constitutiei, Parcul Izvor, Piata "George Enescu", Parcul Coltea, Parcul Unirii si Parcul Cismigiu. De asemenea, mici reprezentatii mobile vor strabate strazile Bucurestiului, iar serile se vor incheia cu parade pe trasee catre Piata Constitutiei, dinspre Piata Unirii si Parcul Cismigiu.

Trupele care vor participa la festival sunt Malabar, KITONB Project, Els Comediants, Voala, Antagon, Carros de Foc, Provisional Danza, Geants du Sud, Les Caramantran, La Tal, Cuartetto Maravilla, L’Excuse,Teatre NU, Les Cubitenistes si Les Enjoliveurs.

Momentele - cheie ale evenimentului se anunta a fi spectacolele de seara, programate sa inceapa, in fiecare dintre zilele evenimentului, in intervalul 20.30-21.00.
29 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod