Solutii de distractie pentru Craciun si Revelion

Este pe ultima suta de metri si nu ai niciun plan pentru sarbatori? In cele ce urmeaza, Eva.ro iti ofera cateva solutii in speranta ca vei alege ce-ti confine cel mai mult.
Este pe ultima suta de metri si nu ai niciun plan pentru sarbatori? In cele ce urmeaza, Eva.ro iti ofera cateva solutii in speranta ca vei alege ce-ti confine cel mai mult.

Christmas Party, vineri 25 decembrie, Turabo Society Club, ora 20.00


Aici, vei avea parte de o atmosfera senzationala, alaturi de cei mai tari dj, cei mai buni barmani, cei mai sexi dansatori, cea mai buna muzica. Vino sa simti ritmul muzicii, alaturi de cei mai buni Dj din Bucuresti, Rabinu si Adi,sa savurezi cele mai bune cocktail-uri pregatite special pentru tine de FLAIR ANGEL, supranumit si barmanul complet.

Pret bilet: intrare libera

Petrecere de Craciun, vineri 25 decembrie, Roadhouse, ora 20.00
Vin fiert, colinde si... rock'n'roll.

Merry Christmas!


25 - 26 decembrie, Suburbia, orele 22.00, respectiv 23.00

25 dec: Craciunul in Suburbia il vei petrece alaturi de Andreea, pe ritmuri alternative. Intrarea este libera si vinul fiert aburind.
26 dec: Sambata DJ Victor revine la pupitru dupa o lunga absenta. Suntem curiosi sa vedem ce surprize ne-a pregatit. Intrarea este 5 lei.

Stelele Moscovei pe gheata


Pe 31 decembrie, incepand cu ora 19.00, pe Patinoarul Mihai Flamaropol, ii poti vedea pe campionii mondiali, olimpici si europeni Natalia Betemyanova si Andrei Bukin. Din programul spectacolului Stelele Moscovei pe gheata:

In prima parte: baletul pe gheata "Spargatorul de nuci"
In partea a doua: program de dans pe muzica lui Michael Jackson.

De Revelion poti sa alegi intre:

Party Revelion 2010 in Turabo Society Club


Petrece sfarsitul de an in Turabo Society Club, un spatiu exclusivist, destinat social networking-ului. O seara de neuitat alaturi de: Celia, Alex si Dollarman.
Pretul unui bilet este de 499 ron ( mancare, bauturi alcoolice si bauturi racoritoare, nelimitat). Rezarvari la 0755-111777 sau club@turabo.ro.

Party Revelion 2010 la Maxim la RIN Hotels


RIN Hotels te invita sa petreci o noapte de Revelion de neuitat intr-un decor si o atmosfera spectaculoase! Anul acesta poti alege din cele patru oferte disponibile, ce vin cu un program artistic variat, oferit de cei mai indragiti artisti ai momentului. Nu vor lipsi delicioasele preparatele traditionale si internationale pregatite de specialistii bucatari RIN Hotels, intregite de savuroasele vinuri romanesti si sofisticatele bauturi clasice.

Alege o Petrecere Incandescenta" unde Damian Draghici & Brothers vor oferi un ultim si extraordinar concert! Vei petrece pana dimineata impreuna cu Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru si Taraful de muzica de petrecere Nicu Gigantu. Meniul este pentru toate gusturile: piftie de curcan, trandafir de somon fume cu icre negre, pastrav la gratar cu spaghete de legume si sos Meuniere, sarmale in foi de varza cu mamaliguta sunt doar cateva din specialitatile cu care te vei delecta. Pretul este 550 lei/ persoana, daca prezinti talonul de reducere de 70 Lei pe care il gasesti in ziarul Ring sau pe site-ul www.rinhotels.ro.

"Noapte magica" este petrecerea de Revelion care te invita sa pasesti in noul an pe ritmuri de pop-opera interpretate de formatia Distinto.
Maria Dragomiroiu si Nelu Ploiesteanu & Band vor incinge atmosfera, iar orchestra Karpaten Show te va plimba prin istoria muzicii si dansului: vals, polka, mazurca... Aici vei fi primit cu delicatese fara egal, precum: rulou de somon fume cu pasta de creveti, vol au vent, foie gras si portocala, tartine cu icre rosii si negre, mousse de avocado cu creveti si multe altele. Pretul este de 490 lei/ persoana daca prezinti talonul de reducere de 70 Lei pe care il gasesti in ziarul Ring sau pe site-ul www.rinhotels.ro.

De asemenea poti "Petrece traditional" alaturi de Maria Carneci pe ritmuri de voie buna , Nicu Paleru si Taraful de muzica de petrecere ce te vor tine aproape de ringul de dans. Meniul este unul bogat si variat, cu bucate traditionale si delicatese din bucataria internationala din care selectam: sarmalute cu mamaliguta, ardei iute si smantana, costita, piftie de curcan, file de salau la gratar cu sos de unt, sauvignon blanc, lamaie si muguri de capere. Pretul este de 410lei/ persoana daca prezinti talonul de reducere de 70 Lei pe care il gasesti in ziarul Ring sau pe site-ul www.rinhotels.ro.

2 petreceri in acelasi pret pentru iubitorii de muzica de club! La Hypnotic DJ's Party mixeaza Emil Lassaria, Dana Nicula, Dan Ene, Paul Damixie, Cubic si Fady care te vor hipnotiza cu sound-ul electro-tehno, funky house, trance si tech.
Nu vor lipsi animatoarele si efectele de lumini si lasere ce te vor antrena in jocul lor ametitor. Open bar si meniu nelimitat dintre care amintim: selectie de minisendvis finger, aripioare de pui picante, frigarui si carnaciori proaspeti la gratar, crochete de peste, costita de porc cu sos BBQ, ciocanele de pui la cuptor, cartofi wedges si rulouri de sunca taraneasca. Pretul este de 320 lei/ persoana daca prezinti talonul de reducere de 70 Lei pe care il gasesti in ziarul Ring sau pe site-ul www.rinhotels.ro.

Daca vii in grup de minim 6 persoane beneficiezi de un discpunt de 5%. Pentru mai multe detalii intra pe site-ul www.rinhotels.ro.

Party REVELION 2010 in 100 CROSSROADS


100 CROSSROADS te invita la PE-TRECEREA 2009>2010 (tot pentru pietoni).

MUZICA: a la Crossroads – dans si nebunie generala pe ritmurile celor mai tari piese din anii '60 pana in prezent.
DURATA: 31.12.09 / 21.30 - 01.01.2010 /...
PRET: 300 ron / persoana.
BAUTURA: nelimitat.
MANCARE: nelimitat.
DETALII & REZERVARI: la numerele 0734.662.579 / 0745.250.339. Rezervarile se fac numai pentru grupuri de peste 8 persoane.

Revelion - Bal Mascat in  Tephra, incepand cu ora 22.00


I. Barul va va sta la dispozitie cu sortimente variate alcoolice si non-alcoolice, cocktail-uri si suprize in cantitati nelimitate

II.
Meniul gastronomic va structurat pe 2 sesiuni:

1. Rece: Rulou de sparanghel cu branza si prosciutto, Bruschete cu salata berlineza, Tartine cu creveti, Frigarui Hamburg cu cascaval afumat si struguri, Corabioare din ardei verde umplute cu peste afumat, Cosulet de branza cu fructe, Floare de salam de sibiu cu masline

2. Cald: Rulouri elvetiene din porc umplute cu branza, Ficatei inveliti in bacon, Rulou de pui cu portocala, Frigarui traditionale de pui, Crochete de cascaval, Muschiulet de porc impletit, Rasol de vita cu cuisoare

Specificul petrecerii va fi de Bal Mascat. Vor exista in jur de 50 de costume care vor fi predate gratuit.
24 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod