Pregateste-te de week-end!

Iata cateva evenimente recomandate de Eva.ro care te pregatesc de week-end.
Iata cateva evenimente recomandate de Eva.ro care te pregatesc de week-end.


Ateliere de desen pentru parinti si copii


Oferite in cadrul manifestarii "Targ de-o schioapa", organizate de librariile Carturesti, atelierele de desen sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani precum si parintilor acestora.

In cadrul acestor ateliere participantii vor invata sa deseneze diverse personaje din lumea animalelor cu ajutorul metodei propuse de Lucia Muntean in cartea sa "Ghici, ghici, ghici ce voi desena aici?".

 Aceasta metoda imbina intr-o maniera inovatoare desenul si poezia si transforma desenatul intr-un joc antrenant care are ca scop descoperirea unui personaj simpatic care ii asteapta pe micii autori la capatul eforturilor lor.
Si, pentru ca eforturile trebuie rasplatite, fiecare participant va pleca acasa cu propria opera de arta semnata si gata sa fie expusa.

Atelierele de desen se vor desfasura in mansarda librariei Carturesti de pe str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15 dupa urmatorul program: vineri, 28 mai, intre orele 16 si 19, sambata, 29 mai, intre orele 11 si 14 si duminica, 30 mai, intre orele 11 si 14.


Festival Funk Rock Hotel


Dupa 6 editii indoor Funk Rock Hotel iese la aer liber. Vineri, in club Fabrica, incepand cu ora 17:00, ai ocazia sa te distrezi in aer liber alaturi de trupe si dj cunoscuti: Suie Paparude, Discoballs, The Mood, E.M.I.L si multi altii.

Biletele le poti gasi in reteaua magazinelor Diverta sau pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod