Ne pregatim de weekend!

In sfarsit a venit ziua de vineri, iar distractia va fi in toi si pentru ca se anunta temperaturi care ne asigura ca, intr-adevar, a venit primavara! Iata recomantarile mele pentru 3 aprilie:

In sfarsit a venit vineri, iar distractia va fi in toi si pentru ca se anunta temperaturi care ne asigura ca a venit primavara!

Iata recomantarile mele pentru 3 aprilie:  

Insetati


Locatie: Studio Unesco;
Ora: 21.00;
Traducerea: Ileana Grama;
Regia: Elena Morar;
Scenografia: Adriana Dinulescu;
Miscare scenica: Elena Paun;
Distributie: Serban-Victor Gomoi, Alexandra Salcean, Ionut Visan, Ana Pepine, Ionel Barac

Prin intermediul lui Murdoch, un adolescent aparent ca toti ceilalti, dar care pare a nu se putea opri din vorbit, si prin vulnerabila si translucida Norvege, Boon, un antropolog judiciar, isi reviziteaza propria adolescenta si trezeste un vis demult uitat.

Energia, pasiunea si angoasa adolescentei sunt prezente pe scena prin intermediul unor secvente onirice, ce alterneaza cu monoloage interactive, galagioase si acide.

O calatorie si o exorcizare a traumelor copilariei, o meditatie asupra impletirii realului cu fantasticul, sau pur si simplu o confesiune in intreaga ei sinceritate, "Insetati" plimba publicul intr-un slalom de ras, plans, furie, emotii primare si puternice, fara a pierde din impactul vizual.

Concert NEXX


Grand Arena iti ofera un concert NEXX, in cadrul a cinci ore de muzica buna. Evenimentul va fi prezentat de Dan Fintescu, vedeta postului de televiziune Prima TV.

Alaturi de NEXX, la Grand Arena vor mai concerta Inna, Morandi si Etajul 4.


Ora: 17.00.

3 Nopti cu Madox, de Matei Visniec  


Regia: Radu Barbulescu;
Distributie: Marius Miron, Nicu Rotaru, Ruxandra Posirca, Valentin Corneanu, Gabriel Costan si Constantin Barbulescu;
Locatie: Galeria Montage;
Ora: 20.00.     
Accesul publicului este gratuit si se face fie prin printarea invitatiilor de pe site-ul galeriei
www.galerie-montage.com , fie prin rezervare via email, la adresa: contact@galerie-montage.com sau prin telefon, la numarul: 021-322. 52.26.

Personal Development School


Personal Development School este o scoala de dezvoltare personala si profesionala unde te poti implica in activitati extracuriculare, din domenii care nu se studiaza pe bancile facultatii. Sunt cautati studenti implicati, activi, dornici sa "creasca in doua saptamani cat altii in 10".

Varsta maxima este 23 ani. Vei avea de castigat:

Hard skills - poti invata notiuni de public speaking, time management, branding personal, antreprenoriat, leadership etc.;
Networking – cunosti oameni deosebiti, atat dintre traineri, cat si dintre participanti;
Social skills – PDS garanteaza ca iti vei imbunatati felul in care lucrezi in echipa si in care interactionezi cu lumea;
Fun, fun, fun – pentru ca iesirile in oras, la karaoke, la film sau in parc nu sunt straine de proiect.

Participarea este gratuita si se lasa cu premii. Trebuie doar sa completezi formularul pe care il gasesti aici, te programezi pentru interviu, ne convingi ca vrei cu adevarat sa participi si asta e tot!

Evenimentul se va desfasura la sediul ARRP de la Piata Romana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod