Joi ne pregatim de weekend

Mai sunt doua zile pana la weekend, dar asta nu este un motiv sa stam in casa. Iata la ce evenimente poti participa.
Mai sunt doua zile pana la weekend, dar asta nu este un motiv sa stam in casa. Iata la ce evenimente poti participa.

ImproVizati in fiecare joi la Tete- a- Tete

 
In fiecare joi seara incepand cu ora 20.30, Tete-a-Tete reinventeaza rasul prin spectacolul "ImproVizati". Pretul unui bilet este de 20 ron, iar pentru un loc in fata poti face rezervari la numarul de telefon: 0728.66.84.63.

Piese de teatru: Te iubesc! Te iubesc?

Motoare
Ora: 21:00

Ii poti urmari pe Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu, Alexandru Grigore, intr-o piesa de teatru dupa "Zapezile de altadata" de Dumitru Solomon. Pretul unui bilet este de 25 lei.


Festivaluri: Street Heroes - Urban Culture Festival

Parcul Tineretului
12 -14 august

Pentru trei zile in Parcul Tineretului se va desfasura loc primul festival international de cultura urbana din Romania si din Europa de Est. Cu aceasta ocazie se va inaugura si cel mai nou si mai dotat skatepark din Europa de Sud-Est - arena pe care se vor confrunta "eroii din strada".

Vor participa: in seara de 12 august baietii de la Facem Records (2012, Aforic, Armada, Carbon, Cedry2k, CTC, Deliric1, DJ Paul, Doc, DJ Sauce, Grigo, Jupiter, Vlad Dobrescu, Nwanda, Raz One, Sez), Raku, Faibo X, DJ Food; in seara de 13 august DJ Hype, MC Daddy Earl, Dub FX, Borgore; in seara de 14 august Gojira, Chase and Status, Dropdread.
11 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod