Iti recomand o zi de vineri in stil frantuzesc...

.. si cand spun asta ma refer, in special, la evenimentul care va avea loc la Institutul Francez vineri, incepand cu ora 19.00.
... si cand spun asta ma refer, in special, la evenimentul care va avea loc la Institutul Francez vineri, incepand cu ora 19.00. Aici, organizatorii te asteapta cu macarons de la Madame Lucie, limonada de la Pasi catre viata, muffins de la CakeCouture, quiche si alte bunatati de la cafeneaua librariei Carturesti. Pe langa micile placeri de gurmand te vei putea delecta cu muzica de la HJK aka Hijack, un nume deja clasic al undergroundului electronic bucurestean, filmul "Les Triplettes de Belleville", difuzat in avanpremiera la "O vara la cinema" care reincepe de sambata 24 iulie la Uranus 144, instalatii digitale, stickere colorate, sapunuri si arome de Provence de la Mio Bio.


Asadar, vineri, incepand cu ora 19.00, esti asteptata la Institutul Francez, Dacia 77, Librairie-Cafe par Carturesti.

Apoi, n-ar fi rau daca ai da o tura prin Turabo Summer Club unde o vei gasi pe Anda Adam. Evenimentul incepe la ora 23.00, deci ai timp, iar intrarea este libera. Artista te va invita la dans pe piese precum "Nai Nai", "Punani", "Ochii tai", "Ajutor", "Sufletul meu", "Selecta", "Cadillac", "Madam", "Love on you".

Daca nu vrei Anda Adam, poti merge incepand cu ora 20.00 in club Maya, unde te asteapta o atmosfera magica, multa voie buna, muzica variata, animatoare.
Organizatorii se lauda ca fiecare seara de vineri, in club Maya, le este dedicata sufletelor vesnic tinere.
22 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod