In weekend trebuie sa faci mai multa miscare!

Mergem cu bicicleta, jucam un baschet, vedem niste filme si teatru in aer liber, cumparam bunatati traditionale romanesti de la targul care rupe gura targului sau mergem la festivalul de la Sighisoara. Tu alegi care dintre recomandarile Eva.ro iti fac cu ochiul ;)

Mergem cu bicicleta, jucam un baschet, vedem niste filme si teatru in aer liber, cumparam bunatati traditionale romanesti de la targul care rupe gura targului sau mergem la festivalul de la Sighisoara. Tu alegi care dintre recomandarile Eva.ro iti fac cu ochiul ;)

 

Bikewalk – cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor


Cei care doresc sa participe la eveniment sunt asteptati, impreuna cu bicicletele, pe 24 iulie, ora 18:00, in parcul Tineretului, pe platoul de la intrarea dinspre Colegiul National “Gheorghe Sincai” pentru a da startul marsului pe doua roti. Editia de vara Bikewalk, al carei start va fi dat sambata, se anunta a fi una de amploare si se va desfasura pe perioada a 3 luni. Astfel, in fiecare weekend, pana pe 4 septembrie, Bucurestiul va fi invadat de oameni pe doua roti, care vor promova o viata activa si sanatoasa.

Traseul pe care il vor parcurge biciclistii va incepe din parcul Tineretului si va cuprinde bulevardele: Dimitrie Cantemir, I.C.

Bratianu, Nicolae Balcescu, Dacia, Calea Victoriei, Natiunile Unite si se va termina la parcul Izvor. Pentru cei care nu detin o bicicleta asociatia Cicloteque pune la dispozitie organizatorilor 50 de biciclete ce pot fi inchiriate gratuit de catre participantii la eveniment.

Locatia: parcul Tineretului, Bucuresti
Data: 24 iulie 2010 si in fiecare weekend pana pe 4 septembrie
Ora: 18.00

 

Hai la baschet!


Incepe etapa a treia a celei mai populare competitii sportive in aer liber, ce va avea loc intre 23 si 25 iulie in capitala baschetului de strada: terenurile de sport din Politehnica.

Locatia: terenurile de sport din Politehnica, Bucuresti
Perioada: 23 - 25 iulie 2010

 

 

A inceput festivalul Sighisoara Medievala (23 -25 iulie)


Vineri 23 iulie in Anul Domnului 2010, dupa indelungi si grele lupte, Cavalerii se intorc acasa in Cetatea Sighisoarei. Sarbatoarea va incepe cu o Mare Parada, formata din Nobili Cavaleri, Domnite, Actori, Menestreli si Mestesugari, anunta organizatorii.

Timp de trei zile, Cavalerii vor sarbatori aducand bucurie privitorilor prin turniruri si demonstratii, Menestrelii prin cantari ne vor da ritmul bucuriei iar Dansatorii, Stegarii si Tobosarii ne vor arata adevaratatele miscari ale unui ritual de sarbatoare.

Locatia: Sighisoara
Ora: 15.00

 

Targul care ... rupe gura targului. Danseaza pe arome traditionale! (23 - 25 iulie)


Gurmanzii si „gurmetii” sunt asteptati intre 23 iulie-25 iulie 2010 in Parcul National (Bd. Basarabia nr 23, sector 3, Bucuresti) sa deguste si sa cumpere bucate traditionale romsnesti specifice zonei Munteniei, la „Targul care...rupe gura targului. Danseaza pe arome traditionale!"
 
Realizate dupa retete transmise in familie de-a lungul mai multor generatii, bucatele traditionale taranesti sunt 100% naturale, nu contin conservanti si nici E-uri si stimuleaza placut ochiul si papilele gustative ale curiosilor. Noutatea Targului este reprezentata de impletirea traditiilor culinare cu obiceiurile, dansurile populare si buna dispozitie romaneasca.



Ssmbata 24 iulie 2010, cu incepere de la ora 18:00, vizitatorii il pot asculta in concert extraordinar pe Ioan Popa, trubadur desavsrsit.

Locatia: Parcul National, Bucuresti
Ora: 10.00 – 20.00
Intrarea este libera
Targul va fi organizat in al treilea weekend al fiecarei luni

 

StudentFilmWeekend: film la malul marii (23 iulie - 29 august)


In perioada 23 iulie – 29 august, in fiecare seara de vineri, sambata si duminica,, vor rula “Avatar”, “Inglorious Basterds”, “Old Dogs”, “Marley & Me”, “Sherlock Holmes” si “The Ugly Truth”. Proiectiile vor avea loc in piateta de langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, singura conditie fiind ca tinerii sa aiba peste 18 ani.

Filmul “Avatar” deschide seria evenimentelor din cadrul StudentFilmWeekend, urmat de “Old Dogs” (sambata 24 iulie) si “Sherlock Holmes” (duminica 25 iulie).

Programul este disponibil pe studentfimweekend.ro.

Locatia: Costinesti, piateta de langa Obelisc
Ora: 21.30
Intrarea este libera

 

Teatru in aer liber (23 - 24 iulie)


Nu rata ultima portie de ras la teatrul mobil Metropolis!

"A fi sau ce va fi..." care se va juca in spatiul inedit de teatru – mobil, amplasat in cartierul Titan, parcul A.I.Cuza, in regia lui Alexandru Jitea. Cu: Vlad Corbeanu, Mihailo Milenkoski, Roxana Ivanciu, Alexandra Timofte, Ionut Ionescu si Valentin Devittor.

Locatia: Parcul A.I.Cuza (I.O.R., langa biserica de lemn), Bucuresti
Data: 23 - 24 iulie 2010
Ora: 20.00
Pret bilet: 10,6 ron
Rezervari bilete: 021 210 51 08/0728 138 265 

23 Iulie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod