Film, petrecere, concert si un pic de teatru, toate vineri

30 ianurie, Doamne cum a trecut prima luna din acest nou an! Vineri, Doamne cum a trecut saptamana! Ce zici, vrei sa te distrezi... asa la inceput de weekend?
30 ianurie, Doamne cum a trecut prima luna din acest nou an! Vineri, Doamne cum a trecut saptamana! Ce zici, vrei sa te distrezi... asa la inceput de weekend? Eu zic sa nu pierzi evenimentele care se intampla prin oras zilele acestea si sa te grabesti sa te interesezi unde te poti duce. Ca sa-ti usurez cautarea, iti fac si astazi patru propuneri.

Nu stiu daca ai aflat, dar pe 30 ianuarie este premiera filmului "Nou-venita in oras". O comedie romantica, cu Renee Zellwenger si Harry Connick Jr. in distributie, care ii are in prim-plan pe Lucy Hill si pe Ted.


"Un film pe care l-ai mai vazut de nenumarate ori, dar care reuseste sa fie o varianta plauzibila pentru o seara de sambata petrecuta in doi la cinema. Chiar daca scenariul cu fata bogata care ajunge la sat si aproape devine victima noului mediu nu aduce absolut nimic nou, satenii din New Ulm, Renee Zellweger si cateva faze absolut hilare salveaza spectatorii de la plictiseala, asa ca previzibilul filmului inceteaza sa mai fie suparator. Oricum, nu o vezi in fiecare zi pe Zelleger in salopeta si cu o rola de hartie igienica in mana, alergand prin zapada dupa un loc ferit unde sa faca pipi, operatiune pentru care are nevoie si de o pusca.
Din cauza bursucilor, desigur...
", spune Stefan Dobroiu, redactor Cinemagia.ro.

Data: 30 ianuarie
Ora: 12.45, 15.00, 17.15, 19.30, 21.45
Locatia: Cinema Pro

HEY! Drum&Bass - Allstars - One, in Suburbia


Aceasta este cea de-a doua propunere pe care ti-o fac. Petrecerea de pe 30 ianuarie reprezinta debutul acestui tip de manifestari care-i va strange pe cei mai prolifici Dj si producatori de muzica electronica urbana.

Data: 30 ianuarie
Ora: 21.00
Locatie: Suburbia
Pret bilet: 15 Ron

Cream vine in Turabo Society Club


Dupa ce o perioada destul de lunga nu am mai stiut nimic de ea, iata ca artista Claudia Cream se arata. Ea va sustine un concert pe 30 ianuarie, iar cei prezenti acolo vor putea sa asculte piesele dupa noul album, intitulat "Candy".
Single-ul cu acelasi nume, ales sa promoveze albumul, a inregistrat un succes destul de mare, situandu-se pe primele locuri in topurile de specialitate de la noi din tara.

Data: 30 ianuarie
Locatie: Turabo Society Club

"Cantareata cheala" te invita la teatru


Un spectacol altfel care iti aduce aminte de atmosfera tipic englezeasca. Nimic din ceea ce pare, nu este real, iar personajele demonstreaza acest lucru din plin. Piesa de teatru este inspirata de un text al lui Eugene Ionescu.

Echipa:

Regia: Crista Bilciu
Cu: Anda Saltelechi, Ioana Zarnescu, Andrei Negoita, Daniel Mecu, Cristina Plesa, Cristian Neacsu, George Cretu

Data: 30 ianuarie
Ora: 19.00
Locatie: Casa de Cultura a Studentilor - Pod
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile
29 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod