Ce faci in week-end?

 

Duminica 23 mai

 

Festival Saptamana Internationala a Muzicii Noi 2010


In perioada 23-30 mai 2010 se va desfasura la Bucuresti cea de-a 20-a editie a festivalului Saptamana Internationala a Muzicii Noi.

Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania si Asociatia Romana a Femeilor in Arta cu sprijinul Ministerul Culturii si Patrimoniului National, in calitate de organizatori, deschid anul acesta portile festivalului catre publicul larg prin prezenta a peste 200 de artisti din zece tari.

Spectacolele se vor desfasura la Radiodifuziunea Romana, Universitatea de Muzica din Bucuresti, Palatul Cantacuzino dar si in locatii mai putin conventionale precum Palatul Mogosoaia, AFI Palace Cotroceni, Muzeul de Geologie.

 

Teatru: "Cinci femei de tranzitie"


Piesa incepe la ora 11:00, la Teatrul National I.L.Caragiale.
Regia: Rodica Popescu Bitanescu

Distributia: Profesoara: Aimee Iacobescu; Bibliotecara: Magdalena Cernat; Gazda: Rodica Popescu Bitanescu; Afacerista: Vivian Alivizache; Tanara: Tania Popa.

Pret bilete: 30 RON, 25 RON, 16 RON

 

Concert: "Hai sa o ajutam pe Ioana sa aplaude"


Metal Silvae in parteneriat cu Suburbia organizeaza in data de 23 mai, incepand cu ora 17:00, un concert caritabil plasat sub sigla "Hai sa o ajutam pe Ioana sa aplaude". Acest concert este ultimul dintr-o serie de 3 concerte organizate in luna mai.

Evenimente recomandate de www.1801.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod