Când vrei să imiţi personajul favorit, dar n-ai bani de costum. Cele mai amuzante idei

Apărut în Japonia, cosplay-ul este un joc prin care oamenii se costumează în personajele lor favorite din filme, animaţii, cărţi sau benzi desenate.
Este o metodă de relaxare şi de a pătrunde în lumea fanteziei cu ajutorul costumelor.

Dar atunci când nu au bani de investit în ţinute care să le imite perfect pe cele ale idolilor lor, oamenii sunt adesea inventivi şi apelează la variante mult mai ieftine. Rezultatele sunt mai mult decât amuzante!

De exemplu, un fan Harry Potter care nu a găsit ochelari care să semene cu cei ai celebrului vrăjitor a ales să-şi facă rapid o pereche dintr-o bucată de sârmă. Iar dacă vrei să-l imiţi pe Thor, supereroul inspirat de mitologia vikingilor, dar nu ai bani de costum, poţi să-ţi lipeşti nişte CD-uri pe haine.
O demonstrează un alt fan înrăit.

Dacă cei care practică cosplay imită personaje de ficţiune sau idoli din realitate, unii oameni se costumează pur şi simplu de dragul de a se costuma, alegând să fie, de exemplu, o jumătate de avocado, o ladă cu bere sau statueta Oscar.

Iată câteva dintre cele mai amuzante costumaţii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod