Revelion 2015. Ce să alegi între Praga, Viena şi Budapesta, în funcţie de buget

Vorbind cu un prieten la telefon în dimineaţa asta, am ajuns, dintr-una în altă, la planurile de Revelion. Zic, Bogdane, pe unde îşi mai face românul revelioanele? Păi, zice el, sunt 3

Vorbind cu un prieten la telefon în dimineaţa asta, am ajuns, dintr-una în altă, la planurile de Revelion. Zic, Bogdane, pe unde îşi mai face românul revelioanele? budapesta-ungaria

Păi, zice el, sunt 3 variante:

Pe aici, “pe lângă casă” – Budapesta, Viena sau Praga.
Aia care au bani pleacă în destinaţii exotice – Mexic, Caraibe, Maldive, etc.
Şi mai sunt unii care merg în Asia – Thailanda, Vietnam, Singapore, etc.

Drept urmare, am ales să scriu câteva vorbe despre prima varianta, neavând pretenţia că e cea mai bună combinaţie posibilă sau că am fost în toate cele 3 oraşe de Revelion.

Am ajuns într-un an la Budapesta, dar am fost de cel puţin 5 ori în fiecare capitală de mai sus, în alte perioade ale anului. Deci ştiu cu ce se mănâncă.

Revelion la Budapesta

Deşi e la doi paşi (teoretic) de Bucureşti, în capitala Ungariei se ajunge greu. De când Malev-ul unguresc a dat faliment, iar Wizz Air nu mai zboară la Budapesta, singura variantă, dacă vrei avion, este TAROM. Nu că ar fi o alegere proastă, dar unde nu e concurenţă, preţurile o iau razna. Să ne ierte Dumnezeu, dar e mult să dai 212 euro pe un zbor de o oră, chiar şi de Revelion.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod