Destinaţii exotice pentru Revelion. Locurile preferate de români


 
O altă destinație preferată de români este Africa de Sud datorită experienței culturale impresionante și a mozaicului rasial ce a dat zonei numele de „Țara Curcubeului”. Cape Town, Capul Bunei Speranțe, Johannesburg și Kruger Park sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute atracții turistice pentru un Revelion în Africa de Sud. Prețul pentru o astfel de vacanță începe de la 1995 euro de persoană.
 
Vacanțele în Kenya sau Zanzibar au costuri de peste 2000 eur/persoană pentru 9 zile.
Ambele destinații se bucură de plaje scăldate de apele Oceanului Indian, iar pe lângă vizitele în parcurile naționale, activități precum safari în Kenya sau snorkeling în Zanzibar rămân experiențe de trăit o dată în viață. Pe „Insula Mirodeniilor”, Zanzibar, turiștii au ocazia să viziteze plantațiile de condimente, o experiență fascinantă pentru cei pasionați de gastronomie.
 
Singapore şi Bali este destinația ideală pentru cei care doresc să interacționeze cu multiple culturi.
Singapore este cea mai mică țară situată în Asia de Sud-Est și singurul oraș-stat al continentului, cu cel mai intens trafic în port din întreaga lume. Denumită «Insula Zeilor» sau «Dimineața lumii», insula Bali este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din întrega lume. Costul unui Revelion Singapore și Bali începe de la 1895 euro/persoană.
 
O altă destinație exotică foarte căutată de români este reprezentată de Maldive, un loc în care pe primul loc se află relaxarea și care impresionează prin azuriul apelor și nisipul extrem de fin al plajelor, devenind locul ideal pentru a admira un decor ieșit din tipare.
Românii care vor să-și petreacă Revelionul în această destinație plătesc începând de la 2951 de euro de persoană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod