Adevarul despre suplimentele pentru marirea sanilor

Au aparut in ultima vreme o serie de anunturi si reclame care promoveaza diverse suplimente nutritionale ce ar ajuta la marirea "naturala" in volum a sanilor. Promotorii acestor produse sustin ca ingredientele active folosite sunt extrase din plante, ca ele produc o crestere reala a tesutului glandei mamare si, mai mult decat atat, sanii vor deveni mai fermi si mai sanatosi.

Care este, de fapt, adevarul despre aceste suplimente?

In general suplimentele pentru marirea sanilor au la baza o serie de plante care contin compusi cu activitate similara cu cea a hormonilor. Unul dintre cele mai folosite ingrediente este serenoa repens, o planta folosita uzual in tratamentul prostatelor benign marite, la barbati. S-a observat ca aceasta planta, prin metabolizare, conduce la cresterea in volum a glandei mamare, insa efectele sale asupra sanatatii generale a femeii nu sunt elucidate inca. Se pare ca efectul de augmentare a sanilor este mai clar daca aceasta planta se mai asociaza si cu anason dulce si Trigonella foenum-graecum, seminte de marar, ulei de marar, tinctura de seminte de marar sau iedera.

In ceea ce priveste studiile clinice referitoare la efectele adverse ale acestor plante asupra organismului, acestea nu sunt, din pacate, prea numeroase. In cele mai multe cazuri, producatorii de creme sau pastile care pretind ca ar mari circumferinta bustului sustin ca au verificat efectele adverse ale acestor produse si ca acestea pot fi folosite fara riscuri.

Suplimente pentru marirea sanilor: Un lucru e sigur

In jurnalele medicale nu exista publicate studii care sa sustina aceste afirmatii comerciale. S-a demonstrat insa experimental faptul ca, prin hranirea cobailor femele timp de 10 zile cu seminte de anason dulce, s-a observat o crestere in greutate a glandelor mamare ale acestor iar daca dozele au fost crescute, cresterea a avut loc la nivelul uterului.

Este bine stiut insa faptul ca o expunere excesiva la hormoni de tipul estrogenilor favorizeaza aparitia neoplasmelor. Asadar, nu este cunoscut daca aceste produse, administrate la dozele recomandate promoveaza cresterea tesutului endometrial sau, de fapt, creste incidenta aparitiei cancerului mamar sau endometrial. In acest sens, femeile care sufera de endometrioza, afectiuni ale colecistului, chisturi mamare sau femeile insarcinate, cele care alapteaza, iau contraceptive orale sau fac terapii de substitutie hormonala sunt cele mai expuse la aceste riscuri.

Verdictul?

Pana cand studiile clinice vor examina care sunt implicatiile administrarii acestor produse pe diverse perioade de timp, aceste suplimente de marire a sanilor trebuie evitate.
 

Comentariile 701-750 din 2641

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 2 Mar 2012, 11:13
    Ciao

    Petruta coletul a fost discret? ma gandesc sa comand si eu de pe breast-success.ro , dar imi e teama sa nu ma trezesc cu ele in punga :D

    0
    0

  • OANA pe 1 Mar 2012, 23:18
    XXL BUST

    BUNA SEARA! DE LA SFARSITUL ANULUI TRECUT FOLOSESC XXL BUST SI MARTURISESC CA SUNT FOARTE MULTUMITA,DEACEEA IL SI FOLOSESC DE ATATA TIMP. AM CASTIGAT APROAPE 3 CENTIMETRI SI SIMT CA AM SANII TARI.NU AM AVUT NICI O SENZATIE CIUDATA,CEEA CE MI-A DAT FOARTE MULTA INCREDERE.O BUNA PRIETENA A CREZUT CA MI-AM PUS IMPLANTURI.NU I-AM SPUS SECRETUL PENTRU CA E MAI BINE SA PASTREZ PENTRU MINE.SIMT CA ASA ESTE MAI BINE !

    1
    0

  • Petruta Dimitriu pe 1 Mar 2012, 20:20
    breast success

    Am primit comanda facuta ieri si sunt foarte incantata. De maine voi incepe tratamentul si sper ca lucrurile sa evolueze in bine. Promit sa va tin la curent. Pup

    0
    0

  • deea pe 1 Mar 2012, 16:47
    xxl bust

    Am facut un efeort financiar si mi-am achizitionat 3 flacoane xxl bust de la inceput . am castigat 1 cm si fermitate, dar nu ma las continui ca mai vreau centimetri

    1
    0

  • geanina pe 1 Mar 2012, 14:20
    xxl bust

    eu dintre toate produsele am ales xxlbust pt ca a mai fost administrat si de alte persoane pe care eu le cunosc.nu am de ce sa ma plang sau ce sa reprosez. am inceput sa am si cm in plus , iar acum intru in a 4 luna de cand le iau.am castigat 3 cm.ieri am fost si mi-am cumparat alte sutiene.cele vechi mi-au ramas mici.

    1
    0

  • Alina pe 1 Mar 2012, 14:10
    Pastilele Breast Success

    Iau breast success de cateva saptamani iar sanii mei sunt deja mult mai tari si mai conturati. Ma simt mult mai sexi si am mult mai multa incredere in mine. La inceput eram reticenta, dar mi-am zis ca merita sa incerc..Momentan sunt inca in perioada tratamentul, spre sfarsitul tratamentul revin cu un comentariu sa va zik ce si kum. aprpo.. le-am luat de la breast-success.ro .. ca mi-au dat si certificatul care atesta ca pastilele sunt originale.

    0
    0

  • oana pe 29 Feb 2012, 23:41
    breast success

    Prima cutie mi-a trimis-o o prietena din Anglia iar urmatoarele doua le-am comandat de pe breast-success.ro ( mi-a fost teama ca o sa aiba o alta calitate) dar se pare ca sunt aceleasi pastile.

    0
    0

  • MARIANA pe 29 Feb 2012, 20:10
    XXL BUST

    AM VRUT SA INCERC SA VAD CUM ESTE XXL BUST . PENTRU INCEPUT AM COMANDAT 2 CUTII SA VAD DACA SUNT BUNE DE CEVA . ACUM SUNT LA A 4 CUTIE SI MI S-AU MARIT SANII 3 CM . SUNT FOARTE INCANTATA

    2
    0

  • tania pe 29 Feb 2012, 18:14
    breast success

    Inainte sa incerc breast success eram decisa sa ma las pagubasa..... am dat bani pe fel si fel de tratamente inutile. E de datoria mea sa va recomand la randul meu un produs bun.

    0
    0

  • tania pe 29 Feb 2012, 18:14
    breast success

    Inainte sa incerc breast success eram decisa sa ma las pagubasa..... am dat bani pe fel si fel de tratamente inutile. E de datoria mea sa va recomand la randul meu un produs bun.

    0
    0

  • adelina pe 29 Feb 2012, 18:00
    Buna Stela

    Eu am luat 5 luni breast success iar pana acum rezultatele s-au mentinut (au trecut in jur de 6 luni de cand am terminat tratamentul).

    0
    0

  • GEORGETE.NICOLESCU pe 29 Feb 2012, 17:40
    XXL BUST

    1. PE MINE XXL BUST M-A SOCAT . De vreo 4 zile observ ca atunci cand iau sutienul pe mine ma strange .si asta m-a facut curioasa sa ma masor sa vad cati cm am . Centimetrul mi-a arata 5 cm mai mult decat ma astaptam . In olglinda se observa diferenta , dar nu ma asteptam sa fie prea mult si uite ca centimetrul a spus altceva. Prima data am probat 1 sutien , apoi restul de sutiene pe care le mai am si nu ma mai cuprinde nici unul . Am fost nevoita ca dupa ce am iesit de la munca sa ma duc la magazine sa-mi cumpar altele

    0
    0

  • dana pe 29 Feb 2012, 16:35
    xxl bust

    Buna ziua! Am luat xxlbust timp de cateva luni si am avut rezultate foarte bune,acum port cupa 85c.am ales xxl pentru ca este 100%natural si romanesc.De obicei folosesc produse naturiste,am mai multa incredere sa le cumpar din plafar.Sa aveti o zi frumoasa!

    0
    0

  • Stela pe 29 Feb 2012, 11:23
    breast success

    M-au sunat cei de la curierat si aszi primesc cele doua flacoane de breast success, totusi o intrebare am pe care am uitat sa o adresez celor de la breast-success.ro si anume : rezultatele sunt permanente, aveti idee?

    0
    0

  • Adriana pe 29 Feb 2012, 08:45
    xxl bust

    Dupa ce am nascut mi s-au lasat foarte tare sanii si singura solutie era sa fac opeatie estetica.Nu pot sa ma operez,pana la urma e un lucru firesc si omenesc sa se intample acest lucru,insa totusi am cautat ceva naturist care sa ma ajute.Am incercat diverse pastile naturiste pentru marirea sanilor,acum iau xxlbust de 3 luni si rezultatele sunt foarte bune.O sa le mai iau o luna si ma opresc,sper ca rezultatele sa se mentina si dupa.va pup!

    0
    0

  • Sonia pe 28 Feb 2012, 22:13
    breast success

    Buna Ilincuta, cum decurge la tine tratamentul cu breast success? Eu sunt la a 40-a zi si totul decurge f bine. Dimineata imi place la nebunie cand ii simt tari precum piatra.

    0
    0

  • Loredana pe 28 Feb 2012, 21:15
    breast success

    Am cautat si am aruncat bani pe geam cu nemiluita.... Singurele care au pus capat cheltuielilor au fost pastilele breast success care nu sunt laudate degeaba.

    0
    0

  • Madalina pe 28 Feb 2012, 20:37
    bust

    Nici eu nu am avut curaj sa spun la nimeni ca iau pastile de marire sanilor ,am inceput sa iau xxlbust in urma cu o luna si jumatate,mi-am cumparat 3 cutii inca de la inceput ca sa ma tin de ele.Sanii mei au crescut un cm si logic imi doresc sa creasca mult mai mult,asa ca daca totul o sa fie ok o sa continui sa le iau pana la 6 luni asa cum este si indicat.succes fetelor si la cat mai mari:)

    0
    0

  • raluca pe 28 Feb 2012, 20:03
    breast success

    Frumoasa comunitate a celor care au luat breast success si ma bucur ca fac parte din ea. In viata de zi cu zi m-as feri sa spun ca iau pastile pentru marirea sanilor, dar pe forum am mult mai mult curaj :)

    0
    0

  • Adriana pe 28 Feb 2012, 16:07
    xxl bust

    dragele mele, azi am cumparat capsule xxl bust si sunt la a 3 luna si pana acum am 1.5 cm . Am 30ani si vreau sa castig cam vreo 6-7 cm Am incercat si tot felul trucuri medicale si nemedicale si nu mi s-au marit sanii deloc , sunt cadru medical . Cumpar capsulele xxl bust de la farmacie .O sa va mai spun cum mai stau cu rezultatele luna viitoare . Sper sa am sit imp. Va pup ,SANATATE

    0
    0

  • felicia soare pe 28 Feb 2012, 15:16
    xxl bust

    Buna! Eu sunt la 5 a cutie cu xxl bust.Scopul pentru care am ales acest produs a fost sa-mi tonifiez sanii,vroiam sa fie mai tari si mai fermi.Am reusit ! Nu m-am masurat sa vad daca au crescut dar nu acest fapt ma intereseaza,ci sa fie fermi.Se vede ca mi-au mai crescut si fara sa ma masor.Sunt destul de multumita de acest produs.Voi continua,insa am sa mai raresc modul de administrare.Este un produs foarte bun! O zi frumoasa va doresc !

    1
    0

  • Adina pe 28 Feb 2012, 14:59
    xxl

    eu sunt multumita de xxl,dupa o luna se vad ceva schimbari,simt ca lucreaza.

    0
    0

  • zina pe 28 Feb 2012, 13:38
    breast success

    Am primit breast success-ul si sunt incantata de faptul ca l-am primit rapid si discret. Se pare ca s-au tinut de cuvant cei de la breast-success.ro si ii felicit. Acum sper sa e vada si rezultate mult asteptate.

    0
    0

  • ilinca pe 27 Feb 2012, 23:06
    breast success

    Si eu am zis sa incerc breast success si va spun ca nu am fost dezamagita. Asa cum au mai spus si fetele, e important sa nu le sarim peste.

    0
    0

  • geanina popa pe 27 Feb 2012, 20:21
    eu am ales xxl bust

    buna! eu am ales xxl bust ptr ca este singurul produs care se comercializeaza in plafare.eu prefer sa-mi cumpar din plafar,sunt de moda veche! administrez xxl de 2 luni.azi mi-am masurat sanii si am ramas placut surprinsa.am castigat 3 centimetri de la ultima masuratoare.sunt altfel!ma iubesc!

    0
    0

  • Elena pe 26 Feb 2012, 21:37
    buna seara

    Sunt la inceput de tratament cu breast success si efectele incep sa se vada. Se pare ca nu am aruncat banii pe geam!!!! Multumesc celor care mi-au deschis ochii (denisa , tania, alina)

    0
    0

  • tania pe 26 Feb 2012, 19:13
    breast success

    Ma bucur ca am gasit o comunitate a celor ca si mine.... Am citit comentariile voastre si inclin sa cred ca breast success merita incercat. Voi comanda si eu sapt viitoare o cutie de proba si am sa va anunt cum decurg treburile. pupici

    0
    0

  • nela pe 26 Feb 2012, 15:26
    Pastilele xxl bust

    Buna! Eu am ales xxl bust.Il folosesc de 2 saptamani si deja simt rezultate.Simt sanii mai tari si am observat si la mine aceleasi senzatii de fierbinteala in partea de jos a sanilor,pe care o descriu si celelalte domnisoare care folosesc acest tratament.O zi buna

    0
    0

  • stela pe 26 Feb 2012, 12:31
    breast success

    MI-am lansat o comanda si eu pe breast-success.ro si am inteles ca o sa ma sune pentru confirmare. va pupacesc

    0
    0

  • miruna pe 26 Feb 2012, 10:17
    breast success

    Amanda, acum 2 luni am fost in excursie in Italia la o prietena si intradevar tipa mi-a spus despre breast success (cica a ajutat-o sa scape de operatia de silicoane), si ca a fost foarte multumita.

    0
    0

  • Amanda Marin pe 26 Feb 2012, 10:03
    Buna ziua!

    Eu mi-am luat de afara breast success acum 6 luni cand am fost in italia, si de curand am vazut ca le gasesc si aici asa ca o sa renunt sa mai astept colete de afara. Este un produs fff bun care isi merita renumele (este foarte cunoscut in Italia).

    0
    0

  • Suzana pe 26 Feb 2012, 10:00
    breast success

    Sunt la al treilea flacon de breast success si rezultatele sunt cu mult pe masura asteptarilor. Am crezut ca efectele se observa mai greu , doar ca acestea si-au facut aparitia din prima saptamana. Il recomand si eu

    0
    0

  • Elena pe 26 Feb 2012, 00:07
    XXL-BUST

    BUNA SEARA!AM FACUT COMANDA DE XXLBUST IN SEARA ASTA ,AM SANII DESTUL DE MICI,LA MODUL CA NU PREA POT PURTA DECOLTEU CA NU AM CE SA ARAT.SUTIENELE CU PUSH UP NU LE SUPORT PARCA IMI SUGRUMA SANII,SUNT GROAZNICE .AM CAUTAT DIVERSE VARIANTE SA-MI MARESC SANII SI CEA MAI CONVENABILA PARE ACEASTA CU PASTILE NATURALE ,ESTE PENTRU PRIMA DATA CAND INCERC ASTFEL DE PASTILE.

    1
    0

  • Ioana pe 25 Feb 2012, 22:27
    parere

    Pt.Alexandra Posibil sa nu ma fi exprimat corect in ideea ca am scris in aceeasi fraza treaba despre marketing.Era o chestie genaralizata,nu faceam referire la nici un produs anume. Eu cand am cautat tot pe google xxl bust,mi-au aparut numai pagini cu si despre xxl bust,asa am reusit si sa fac comanda. Rolul meu pe aici?Asemanator cu al tau probabil!Era o parere personala!!!

    0
    0

  • alina pe 25 Feb 2012, 19:51
    am rezultate

    ola! e a 3 a saptamana de cand iau xxl bust.rezultatele sunt vizibile.am sanii mai tari.simt o fierbinteala in partea de jos.in rest nimic.dupa ce termin pastilele am sa ma masor.pooop

    1
    0

  • Oana pe 25 Feb 2012, 17:04
    xxl

    Credeti-ma ca am luat toate pastilele posibile de marirea sanilor si nu au dat nici un rezultat decat un pic de fermitate as putea sa spun,ca erau sanii un picut mai fermi dar in rest nimic. Am luat cred ca vreo 4 feluri de pastile din astea,apoi nu am mai luat nimic vreun an de zile si de 3 luni iau XXL BUST si sunt singurele care au dat rezultate,am 3 cm in plus ,nu imi vine nici acum sa cred ,va dati seama dupa ce am trecut prin atatea dezamagiri cu astfel de pastile nu stiu cum de inca am mai avut incredere si in xxlbust.Sotul meu abia acum zilele astea a observat sanii mei schimbati si s-a suparat pe mine a crezut ca am facut vreo interventie chirurgicala ca el nu crede ca de la pastile sanii mei s-au schimbat asa .Pana la urma a inteles si o sa continui sa iau XXl ince trei luni.

    0
    0

  • Alexandra pe 25 Feb 2012, 16:44
    sorry

    sorry...am vrut sa spun ca sigur e ceva in neregula cu breast succes cand am vazut ca la cuvinte cheie la reclama adwords si-au bagat cuantul xxlbust.Dar nu incerc sa influentez pe nimeni chiar te rog sa incerci breast succes sa ne impartasesti si noua rezultatele tale.

    0
    0

  • Alexandra pe 25 Feb 2012, 16:41
    buna

    Ioana prima data ai zis ca xxlbust e un produs care se vinde si de aceea s-a scumpit si acum zici ca i se face foarte multa reclama din cauza ca nu se vinde si ca mai bine iei produsul concurent.Pana la urma ce rol ai tu pe aici?????hmmm... Pai eu cred ca la brest succes se face foarte multa reclama nu la xxlbust ,pentru ca in momentul in care am scris xxlbust pe google sa le caut siteul primu mi-a aparut breast succes ca fiind reglama adwords,deci ca sa intelegi cat de bun este breast succes ei isi baga la cuvinte cheie xxlbust ca sa le apara si lor siteul sa vanda.Cand am vazut lucrul asta din start mi-am dat seama ca e ceva in neregula cu xxlbust.In schimb cu breast succes nu am gasit nici un articol pe siteuri,dar la xxlbust am gasit foarte multe articole pe tot felul de siteuri de femei.Eu nu incerc sa te conving sa cumperi xxlbust,avand in vedere ca l-ai luat o luna si acum vrei sa iei breast inseamna ca u ai fost multumita de el. ps. desi dupa o luna nu prea se vad rezultate in cm

    0
    0

  • Ioana pe 24 Feb 2012, 22:22
    xxl

    Aliona,practic xxl bust ajuta la producerea estrogenului,in urma caruia sanii cresc.De partea asta,din cate cunosc eu(ca nu sint medic),se ocupa medicii endocrinologi.parerea mea este eventual sa iti intrebi medicul de familie,si daca considera sa te trimita la specialist.ca sa stai linistita:)

    0
    0

  • Ioana pe 24 Feb 2012, 22:16
    comanda

    pt.Aliona www.breast-succes.ro sau xxlbust.ro,depinde ce vrei sa comanzi. eu iau xxl ,efect are,in doua luni am 2cm,se ia dimineata si seara o pastila.pret xxl 149 ron cutia si breast s.129 ron cutia, la care se adauga ch.postale.o cutie este pt.o luna de zile.Eu nu am mers la medic,pentru ca am considerat ca e din plante 100%,este practic un supliment alimentar

    0
    0

  • aliona pe 24 Feb 2012, 22:09
    marire se sini

    rog cum as putea face legatura cu un specialist bun cu marirea de sini pentru a fi mai sigura ca produsul nu dauneaza ceva? multumesc

    0
    0

  • aliona pe 24 Feb 2012, 22:00
    marirea se sini

    buna.de unde as putea procura asa produs pentru marire de sini,si care e mai bun ? cit costa?si cum trebui de baut? si daca se poarte de intrebuientat fara prescriptia medicului.astep raspus va rog cine stie?

    0
    0

  • Ioana pe 24 Feb 2012, 19:45
    xxl

    Alexandra draga,eu am facut comanda in ianuarie,si tot undeva in ianuarie s-au scumpit,ma ateptam sa apara un anunt pe pagina de genul"oferta limitata pina in data de...."Vreau cam multe,nu? Si apropo,nu sint de acord ca tot ce e mai scump, e mai bun.Din contra,unui produs caruia i se face prea multa reclama,inseamna ca nu se vinde.Jumatate din pretul produsului este reclama.Strategia marketingului.Nu e vorba ca nu am acea diferenta de 35 roni,e vorba ca sint putin ofticata pe chestia asta...Na, fiecare cu a lui,in fond si la urma urmei Sincer, cred ca si produsul concurent este eficace,eu am vazut reclame pe pagini din uk.

    2
    0

  • Alexandra pe 24 Feb 2012, 16:37
    buna

    Si eu iau xxlbust de 2 luni si sincer va spun ca sanii mei au suferit o schimbare ,nu mai sunt lasati ,sunt mai fermi,arata mult mai bine. Ioana eu daca as avea de ales dintre un produs mai scump si unu mai ieftin atomat l-as alege pe cel mai scump,pentru ca acela cu siguranta e mult mai bun.Si dupa cum ai spus si tu ,,tot ce se vinde trebuie scumpit'',eu zic ca da pentru ca nu poate avea acelasi pret de piata ca un produs care nu da rezultate.Eu m-am fript de multe ori cu aceste pastile de pe internet de marirea sanilor care nu dau rezultate,si dupa mine ar trebui xxlbust sa fie si mai scump avand in vedere ca da rezultate atat de bune. In fine,eu vorbesc din punctul meu de vedere ,pana la urma nu toata lumea are bani sa-si permita sa cumpere produse scumpe.Parerea mea este ca mai bine iei un produs scump de la inceput care sa dea rezultate decat unul ieftin care nu da rezultate si apoi sa te intorci sa il cumperi si pe acela scump ca ala ieftin nu a dat rezultate,,asa cheltuiesti mult mai mult.

    0
    0

  • nutica pe 24 Feb 2012, 14:39
    breast success

    Iti spun sa incerci breast success, eu sunt multumita de rezultate.

    0
    1

  • ioana pe 23 Feb 2012, 23:34
    xxl bust

    Nu inteleg totusi majorarea pretului cu 35%???Filozofia romanului:tot ce se vinde trebuie scumpit!S-ar putea atunci sa trec la breast succes, e mai rezonabil

    0
    0

  • socoleanu oana pe 23 Feb 2012, 19:53
    breast success

    Buna Tudora, ma bucur ca ai ales breast success, iti spun din propria experiente ca vei fii multumita

    0
    0

  • cristina pe 23 Feb 2012, 17:48
    XXL BUST

    Hy!Am inceput XXL BUST-UL acum 2 luni in urma si rezultatul este bun.L-am cumparat dintr-o farmacie de la mine din oras la recomandarea unei colege de la birou.

    0
    1

  • Tudora Avram pe 23 Feb 2012, 15:29
    Buna tuturor

    Multumesc pentru sfaturile date si voi incerca si eu breast success. Din cate am inteles cei de la breast-success.ro ar fi ok, am sa merg pe mana voastra si daca nu e ok va injur de mama focului :P

    1
    0

  • ana pe 23 Feb 2012, 12:22
    breast success

    Sunt la al treilea flacon cu breast si sunt fff multumita ca nu am aruncat banii pe geam. Este ideal daca ai rabdare sa le iei si nu le iei o zi da si noua nu.

    0
    0
Pagina « 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod