Un corp perfect pentru sfarsitul anului

Vine sfarsitul anului, trebuie sa arati perfect si nu stii cum? Te ajutam noi sa te regasesti in propriul corp. Lasa-i pe toti cu gura cascata admirandu-ti formele si incearca acest plan de urgenta.
Minte sanatoasa in corp sanatos

Inca mai ai timp sa te ocupi de corpul tau, foloseste o practica care sa te ajute nu numai sa-ti tonifici corpul, ci si sa-ti purifici sufletul. Incearca cu yoga, te va ajuta sa fii mai flexibil si iti va descoperii spiritualitatea, acele actiuni sunt foarte feminine. Tehnicile Pilates sunt cele mai la moda in aceasta epoca, aceasta metoda nu iti tonifica doar corpul, ci iti imbunatateste respiratia, pozitia si flexibilitatea. Trei ore pe saptamana si vei vedea rezultatele.

 
Imbunatateste-ti alimentatia

Este adevarat ca mereu te gandesti la acelasi lucru: cum sa mananc mai putin.
Acum este momentul sa faci ceva pentru sanatatea ta si bineinteles pentru silueta ta. De azi inainte micsoreaza cantitatile de grasimi si carbohidrati, mananca mai multe fructe si legume, elimina dulciurile si mesteca incet. Poti avea 5 mese pe zi: micul dejun, o gustare pe la jumatatea diminetii, pranzul, o gustare intre masa de pranz si cea de seara si o masa usoara, seara.  

 
Piele de impact

Daca ti-ai planificat sa pleci in vacanta trebuie sa-ti pregatesti pielea pentru caldura sau pentru frig, ai grija mereu de fata ta si ingrijeste-o cu o crema in functie de tipul de ten pe care il ai care sa aiba filtru UV impotriva razelor solare.
Ia vitamine, fa o baie cu esenta de trandafiri si rasfata-te toata dimineata. Frumusetea porneste intai din interior si apoi se reflecta in exterior.


Exercitii de rutina

Concentreaza-te pe zona pe care vrei s-o modelezi si fa exercitii in fiecare zi pentru a da jos aceste kilograme in plus. Dimineata inainte sa iti faci dus incepi cu cateva exercitii de intindere, te vor ajuta pe durata intregii zile. In descursul acestei rutine zilnice, strange-ti burta cand mergi sau cand stai jos, tine umerii drepti si lupta pentru silueta ta, urca pe scari, mergi pe jos in loc sa iei un taxi, respira profund si scurt.


 
Lupta contra celulitei


Cel mai puternic inamic al frumusetii feminine ramane celulita. Nu trebuie sa te dai batuta, razboiul nu este pierdut si trebuie sa continui lupta contra ei, folosind creme tonifiante, facand masaje anticelulitice efectuate cu crema termica reductoare extraforte, hidratandu-ti pielea cu ulei de migdale.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ina tescaru pe 7 Dec 2007, 22:19
    Un corp perfect pentru sarbatori

    Tot ce recomanda articolul este realizabil si vreau sa cred ca voi urma sfaturile.

    0
    0

  • miliiancovici pe 7 Dec 2007, 09:51
    Un corp perfect pentru sfarsitul anului

    Foarte bun articolul. Eu personal, ma regasesc in toate aceste masuri de pastrare a siluetei chiar daca uneori mai "trisez".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod