Tonifiere cu… greutate

Cine a zis că femeile nu sunt puternice? Astăzi vă prezint un antrenament foarte eficient, care poate părea greu la început, dar care, prin exercițiu și cu un strop de voință, dă rezultate

Cine a zis că femeile nu sunt puternice? Astăzi vă prezint un antrenament foarte eficient, care poate părea greu la început, dar care, prin exercițiu și cu un strop de voință, dă rezultate uimitoare. KettleBELLE este un program de tonfiere cu greutăți medii-mari care, printr-o combinație unică de elemente de elasticitate și control dezvoltă mușchii mari ai corpului, fără a crea volum special.

Exercițiile se execută cu bile metalice cu mâner, iar mișcările nu sunt cele similare cu exercițiile pe aparate din sălile de fitness, ci o suită de mișcări variate, menite să dezvolte armonios mușchii mari ai corpului.

Se alternează mișcările scurte și concentrate cu elemente de elan și balans, pentru a crea echilibru muscular și tehnic.

De asemenea, exercițiile au fost special adaptate pentru corpul feminin, astfel că acest antrenament are ca obiectiv dezvoltarea estetică atractivă a corpului nostru. În plus, se urmărește o creștere graduală și sigură a complexității mișcărilor, pentru a respecta mai ales criteriile de siguranță biomecanică.

Deși se lucrează cu greutăți mai mari, datorită prizei speciale a bilelor metalice, efortul depus este resimțit ca fiind mai confortabil și mai plăcut decât în cazul ganterelor de acceași greutate sau a aparatelor de bodybuilding.

Pentru a evita formarea bătăturilor, recomandăm ca la acest antrenament clientele să folosească mănuși pentru antrenamente și să își hidrateze dupa sală palmele cu o cremă adecvată.

Este un antrenament de tonifiere de nivel avansat, care poate fi urmat cu succes de către clientele avansate care doresc o componentă de susținere metabolică în antrenamentul lor.

Cu drag,
Cori Gramescu

Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (lânga magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348
www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod