TightenUP! cu Dalanda

Vremea se răcește, dar asta trebuie să ne bucure! Metabolismul nostru este pe "repede înainte" în sezonul rece, pentru a face față temperaturilor scăzute, așa că asta e perioada ideală de a

Vremea se răcește, dar asta trebuie să ne bucure! Metabolismul nostru este pe "repede înainte" în sezonul rece, pentru a face față temperaturilor scăzute, așa că asta e perioada ideală de a pierde câteva kilograme. E momentul să vă apucați de treabă și nu uitați de legume și "good carbs", care să întrețină activitatea tiroidei, mai ales în combinație cu antrenamente cardio structurate pe intervale de intensitate ridicată. Unul dintre cele mai noi și mai eficiente programe cardio marca “LadyFIT” este TightenUP! cu Dalanda.

TightenUP! este un antrenament care combină efectele benefice ale saltelelor Rebound cu exerciții speciale de tonifiere.

Efectul combinării celor două tehnici este uimitor, pentru că pe durata unei ore se consumă circa 700 de kcal, iar corpul nostru se bucură de efectele benefice combinate.

Elementele de tonifiere se concentrează în zona picioarelor și a abdomenului, printr-o combinație de exerciții ce impun un bun control al corpului și necesită o bună rezistență musculară. Elementele cardio executate pe trambulina rebound reduc retenția de apă, stimulează metabolismul și contribuie semnificativ la îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular.

În timpul acestui antrenament, prin combinația de exerciții de tonifiere și cardio, se obține un adevărat antrenament metabolic, ale cărui efecte se mențin până la 48 de ore după executarea exercițiilor, pentru că se lucrează în regim de intervale de intensitate, care sunt mult mai eficiente decât o clasă obișnuită, executată la intensitate constantă.

Componenta cardio pronunțată a acestui antrenament, precum și combinația de exerciții ajută în mod special la accelerarea metabolismului și susține un ritm rapid de slăbire, iar caracteristicile unice ale programului de exerciții ajută corpul să elimine accelerat toxinele, favorizând eliminarea susținută a apei din organism atât prin transpirație cât și prin drenajul limfatic ce se execută automat prin practicarea exercițiilor pe trambulina rebound.

Este un antrenament potrivit pentru clientele cu o rezistență medie sau ridicată, care doresc să practice un antrenament special gândit pentru sezonul rece.

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod