Masajul coapselor si al feselor

Fiecare femeie isi doreste sa aiba coapse suple si fese apetisante. Unmijloc prin care putem remedia o conditie fizica nefavorabila estemasajul.

Atunci cand ne masam singure, avem o libertate limitata de miscare si ceamai buna pozitie prin care putem incepe este sa stam in picioare. Se ungetoata suprafata coapselor si a feselor cu creme de masaj (preferabil gelanticelulitic) si se maseaza cu cercuri largi, de sus in jos. Miscariletrebuie sa fie lejere, pentru incalzirea muschilor.

Dupa aproximativ 10 minute de masaj "suav" puteti incepe o frectie maibrutala si rapida a feselor si coapselor si cu aceasta ocazie puteti sava faceti si testul celulitic.

Daca strangeti pielea tare si doare, atunci inseamna ca aveti celulitain faza incipienta, si o puteti preveni prin masaj.
Iar daca atunci candstrangeti pielea, aceasta are aspectul de coaja de portocala, inseamnaca inca mai aveti sanse sa o opriti sa se instaleze pe coapse si fese.

Daca o aveti, si este evidenta, trebuie sa perseverati serios pentruprevenirea ei. Masati-va in continuare cu miscari suportabile prinstangerea pielii, de sus in jos intr-o miscare "du-te vino".

Dupa ce intra crema in piele, invaluiti-va coapsele si fesele intr-unprosop pentru a se absorbi si resturile de crema.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • velcea pe 2 Ian 2012, 18:27
    masaj acasa

    MASAJ SI RECUPERARE LA DOMICILIUL CLIENTULUI IN BUCURESTI SI ILFOV!!! -masaj wietnamez -servicii terapeutice pentru scolioze,lordoze,cifoze,avc,recuperare sportivi,deviatii ale coloanei, paraplegii,recuperare motorie post-operatorie,recuperare dupa fracturi,terapii ocupationale,terapii antistress,imobilizare dupa entorse 1 si 2,cataplasme locale antinflamatoare. -masaj de relaxare -fizioterapie -drenaj limfatic -presopunctura -masaj traditional wietnamez(cu bete) -program exercitii pentru coloana -deblocare neuro-musculara -reflexoterapie -thay masaj -masaj sportivi -hot stones masaj -masaj anticelulitic -masaj soft antistress -masaj terapeutic -asiguram suport terapeutic intreceri sportive si team-buildinguri -ingrijiri paleative imobilizati TEL.0723204263,0756417402 detalii pe www.masajmedical.ro

    0
    0

  • burcea pe 2 Ian 2012, 18:27
    raspuns dima ionela

    doar in conditiile in care tu ,,ai nervi in dos,, dar nu nu-i asa fato,este cel mai ,,tabacit,, loc iti dai seama ca ai fii bolnava rau daca ar fii intradevar acolo ff multi centrii nervosi.Cei mai multi centri nervosi ai regasesti pe spate

    0
    0

  • alexandra pe 29 Apr 2010, 21:15
    masaj

    [url=http://google.com][color=#FFFFFF][u]google[/u][/color][/url] posibil

    0
    0

  • dima ionela pe 6 Mar 2008, 00:10
    masajul fesier

    este adevarat ca cei mai multi centrii nervosi sunt in fese ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod