Cum prepara Carmen Negoita shake-ul proteic raw pentru sala! Iata reteta! VIDEO

De cand si-a propus sa scape de cele cinci kilograme acumulate in ultimul timp, Carmen Negoita nu rateaza nicio sesiune de sport acasa ori la sala de fitness. Dupa fiecare sedinta de miscare, pentru refacerea musculara, fashion bloggerul bea un shake proteic raw, realizat doar din ingrediente de origine vegetala.
„Folosesc doua tipuri: proteina de canepa, foarte bogata in nutrienti, si o proteina vegana de la un cunoscut brand international. Le amestec cu lapte de migdale facut in casa si cu un fruct, spre exemplu, o banana. Pentru un gust mai intens, dar si un plus de nutrienti, puteti pune si putina pudra de vanilie si maca, un superaliment foarte bun, pe care il puteti cumpara de la plafar, spre exemplu. Este putin mai scump, este adevarat, dar face diferenta. Gustul este foarte bun, satios si chiar nu veti mai simti nevoia sa mancati cateva ore dupa”

, scrie Carmen Negoita pe blogul sau, www.carmennegoita.com.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti fashion bloggeri romani peste hotare.

De mai bine de un an de zile, Carmen promoveaza stilul de viata raw vegan, educand publicul in privinta alegerii celor mai sanatoase alimente si retete realizate din preparate vegetale si fara a fi gatite la foc sau temperaturi inalte.

Recomandarile si retetele lui Carmen Negoita pot fi descoperite pe blogul ei, pe pagina de Facebook, Bucataria lui Carmen (https://www.facebook.com/bucatarialuicarmen), si pe canalul sau de Youtube.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod