AuxoTONE – tonifiere la pătrat!

Imaginează-ți un program de tonifiere care este de două ori mai eficient! AuxoTONE este un program special de tonifiere, în care se lucrează cu elastice, pentru a obține o musculatură fermă,

Imaginează-ți un program de tonifiere care este de două ori mai eficient! AuxoTONE este un program special de tonifiere, în care se lucrează cu elastice, pentru a obține o musculatură fermă, elegantă și nevoluminoasă! Iar exercițiile sunt de două ori mai eficiente, pentru că antrenamentul cu elastice presupune efort fizic atât pentru întinderea membrelor, cât și pentru revenirea lor în aliniament.

Astfel, exercițiile de tonifiere AuxoTONE te ajută să obții mușchi bine definiți dar nevoluminoși, datorită contracțiilor musculare auxotonice pe care trebuie să le efectueze corpul nostru.

Mușchii opun rezistență elasticelor printr-o serie de mișcări controlate și lente, iar beneficiul major al acestui antrenament este că accesează exact zonele cu cele mai mari probleme – brațe, abdomen inferior, șolduri și coapse.

Fiind un antrenament atât de diferit, este și extrem de eficient, întrucât pe durata lui se consumă până la 600 de kcal. Mai mult, efectul metabolic special al acetui tip de exerciții este de accelerare a ratei metabolice bazale cu până la 25% pe o durată de 48 de ore de la efectuarea antrenamentului, astfel că AuxoTONE devine o componentă extrem de importantă a oricărui program de slăbire și tonifiere!

AuxoTONE este o noua disciplină în aerobic, care se bazează pe utilizarea unei centuri speciale a cărei caracteristică este folosirea unui mecanism pe bază de elastice, utilizată de asemenea ca o modalitate de antrenament în mai multe sporturi, ce implică folosirea membrelor superioare și inferioare.

În plus, are o componentă de magnetoterapie, ce contribuie la ameliorarea digestiei și metabolismului, prin folosirea a 7 magneți terapeutici.

Este un program de tonifiere de nivel mediu și poate fi o provocare chiar și pentru clientele noastre avansate!

Cori Grămescu
Lady Fit: Str. Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod