Abdomen perfect in 2 luni

Daca vrei sa arati in forma optima in aceasta vara nu-ti trebuie preamulti bani. Si nici foarte mult timp. Un efort tot trebuie insa sa faci:putin aerobic. Cum marea problema a femeilor este abdomenul, care uneoricreste si nu mai da inapoi, antrenoarea Doina Canta de la Noll BeautySalon va recomanda cateva exercitii simple, dar de efect.

Aerobicul este un sport foarte eficient cand este insotit de un regimde slabit. Efectul se vede dupa doua luni de miscare, combinata cu unregim alimentar. Insa merita efortul.

Da click pe fiecare poza pentru a vedea poza marita.

Asezat pe spate, se tin coatele in exterior, picioarele usordepartate si se ridica capul, cu barbia in jos, de 20 de ori.

Stai in fund, cu coatele sprijinite de podea, si strangi lapiept cate un picior alternativ, de cate 20 de ori fiecare.

Aceeasi pozitie ca in exercitiul anterior dar se strang la pieptambele picioare, tot de 20 de ori.

Asezat intr-o parte, sprijinit intr-o mana, iar picioarele se tincu talpa flexata, usor ridicate de la podea. Se ridica piciorul de 20 deori, apoi se schimba partea si se ridica din nou piciorul de deasupra.

Aceeasi pozitie ca la exerciul anterior, dar se indoaie piciorulde sprijin iar cel de deasupra se ridica de cate 20 de ori, apoi seschimba partea. Este foarte bun pentru talie.

Se sta culcat intr-o parte, iar piciorul de deasupra se aducein fata, atingandu-se cu genunchiul podeaua, de cate 20 de ori. Celalaltpicior se tine indoit la spate si lipit de podea.

Culcat pe spate, picioarele se tin in unghi de 90 de grade,se ridica capul cu barbia in piept si coatele in exterior, de cate 20de ori.

Sprijinit in coate, se ridica picioarele de la podea foarteputin si trunchiul se indoaie spre burta, de cate 20 de ori.

Stand in fund cu picioarele usor departate, se ridica trunchiulde la podea, de cate 20 de ori.

Culcat pe spate si cu bratele sub cap, se ridica si se coboarapicioarele de cel putin 20 de ori.

Sprijinit in brate si picioare, se ridica trunchiul de la podea,de cate 20 de ori, apoi se executa si balansari mici, in acea pozitie.

Se sta pe spate, palma dreapta pe abdomen, piciorul drept indoitpe genunchiul stang. Se apropie cotul opus piciorului. Se fac cate 20de exercitii pe o parte, apoi se schimba picioarele.

 

Comentariile 1-50 din 63

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 5 Feb 2013, 18:44
    Despre talie

    Apuca-te de alergat cel putin o juma de ora pe zi,bea multe lichide ,si fa cat mai mult sex !

    9
    1

  • lia pe 5 Feb 2013, 18:41
    Despre talie

    Buna,dati-mi un sfat ! Vreau sa slabesc doar la burta ,am multa grasime pe abdomen care nu dispare oricat de putin as manca .Am 1,78 inaltime si 75 kg ,as dori sa ajung la 65 in cel mult 4 luni ,credeti ca se poate ? Astept sfaturi ,va multumesc !

    2
    0

  • hey pe 15 Mai 2012, 19:07
    despre abdomen..

    Ptr un abdomen cu patratele este nevoie in primul sa scapam de grasimea de pe abdomen,care nu se topeste decat prin cardio( alergat,dans,etc) abdomenele sunt bune ptr formarea musculaturii si tonifierea ei,insa fara a face cardio intens si fara regim..din pacate, acei muschi nu se vor vedea,vor ramane acoperiti. Scoateti dulciurile, sucurile, chipsurile, semintele prajite de orice fel, prajelile,cartofii fie ei si fierti,nu sunt buni. Mancati salate, ciorbe,dar fara grasime, lactate dietetice, lactate cu 0,01 grasime, branza de vaci dietetica, legume, fructe, gratar pui, gratar peste, gratar vita. ,Mancati seminte neprajite in cantitati mici. Nu uitati ca trebuie sa mancam ca sa traim,(sanatosi) nu traim ca sa mancam. Un corp asa cum ne visam se obtine prin multa vointa, munca si sacrificii.

    8
    1

  • hey pe 15 Mai 2012, 18:48
    un corp tonifiat

    Buna. Ptr cei/cele care sunt slabute si vor forme,trebuie sa faca genuflexiuni si fandari cat mai multe. Ex: 25 repetari - 3 serii( INCEPATORI). Dupa ce devine usor si nu mai faceti febra musculara, ar trebui sa faceti tot genuflexiuni si fandari dar cu ceva greutati, la inceput cu 2,5 kg in fiecare mana. La fel, devine obisnuinta si nu se mai face febra musculara,deci marim iar greutatea,si tot asa. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

    8
    0

  • vlad pe 6 Mai 2012, 16:11
    De cate ori pe zi trebuie sa fac serile acestea de exerciti?

    Ma refer la o serie fiind toate cele de sus odata. Cam de cate ori trebiue sa fac?

    1
    0

  • andra pe 1 Mai 2012, 17:11
    abdomen ?? perfect??????

    vreau si eu niste sfaturi sa dau jos abdomenul

    0
    0

  • andra pe 1 Mai 2012, 17:08
    slabire

    salut am 88 de kg si am doat 13 ani un sfat pliiii

    0
    1

  • Aallee pe 23 Apr 2012, 21:37
    Corp frumos

    Buna..am nevoie neaparat de un sfat..am 45 de kg si 1,70 inaltime,problema mea este ca sunt foarte slaba la picioare ..as vrea sa ma "modelez" umpic ..astept un sfat,multumesc

    2
    1

  • cati pe 28 Feb 2012, 14:31
    vreau sa slabescc:O

    ajutatima feteler !!! sunt disperata vreau cu orice pret sa slabesc cat de repede posibil :(( nu stiu ce sa fac ,,, exercitiile de sus dau roade? sau nu :|?

    3
    4

  • Com pe 22 Iul 2011, 21:52
    Slabire

    Alergatul sau inotul sunt cele mai bune metode pentru.Evitati apa minerala/sucul acidulat/berea!Aceste exerctii sunt bune doar pentru a intari abdomenul nu si pentru a slabi!

    13
    0

  • sorin pe 5 Feb 2011, 10:48
    slabire

    Fetelor...grasimea aia de pe burtica nu este doar acolo, la abdomen, grasimea este pe tot corpul...trebuie mult alergat pe banda si sa mancati mancarea mai mult fiarta(cel putin in timp cat va tineti de alergari)...piept de pui fiert, carne de vita fiarta...peste...ar fi ok daca ati putea sa va cantariti cate calorii consumati...si la sala trebuie sa ardeti mai mult de cat ati consumat in ziua respectiva...atunci se vor vedea si rezultate...abdomenele iti intaresc muschii, dar trebuie sa arzi grasimea sa se vada patratelele.......eu am slabit 20 de kg :D succes

    10
    2

  • marius din bals pe 3 Feb 2011, 13:15
    love

    buna ziua spuneti mi si mie cate calori este necesar sa consum zilnic sa ma mentin ?

    3
    3

  • k1du pe 4 Ian 2011, 04:07
    legat de abdomene

    Asa cum au mai spus , daca vreti sa va apucati de slabit urmati pasii... eu in fiecare seara fac cate 30 abdomene, 30 abdomene pe spate , 30 genoflexiuni si 10 flotari. si cum trec zilele observi ca le faci mai usor si mai bine

    1
    1

  • cickititta pe 3 Ian 2011, 11:45
    Slabire

    eu inca nu am incercat aceste exercitii si am sa le incerc de astazi....eu nu am probleme doar cu burtica....da nu am decat putina de care dak as scapa as arata bine spun eu....si as fi fffff happy..asa ca dak aveti sfaturi postati com plz am sa citesc....ms

    0
    1

  • cickititta pe 3 Ian 2011, 11:45
    Slabire

    eu inca nu am incercat aceste exercitii si am sa le incerc de astazi....eu nu am probleme doar cu burtica....da nu am decat putina de care dak as scapa as arata bine spun eu....si as fi fffff happy..asa ca dak aveti sfaturi postati com plz am sa citesc....ms

    1
    1

  • ALex pe 5 Nov 2010, 20:39
    O solutie pentru abdomen

    Intodeauna cand dorti sa scapati de burtica de la abdomen mai intai luati usor. Fitit atenti la ce consumati ca sa nu se depuna tot ce ati dat jos si va recmand un regim pe baza de fructe, leguma, lactate si cat mai putina paine cel mutl 2 felii la fiecare masa nu va strica. Aveti griaj ca defiecare data cand incepeti sa facetzi exercitiile faceti o incalzire asemanatoare ca cea de la fitness ar fi perfect si nu incepeti pana nu simtit ca sunteti incalziti bine. Cand faceti abdomenel bine si sa urmati instructiunile de mai sus dar pentru un incepator 20 de abdomene din fiecare categorie e mult si duce la febra musculara asa ca va recomand 10 abdomene din fiecare imagine iar o data la o saptamana mai adaugati 5 si usor, usor vetzi scapa de tesutul adipos dar nu in 2 luni, deci cred ca in 3-4 chear 5 acum depinde de ce ati adunat. Va urez exercitii usoar si nu incercatzi sa facetzi febra musculara,

    2
    2

  • simona pe 23 Aug 2010, 20:24
    buna

    deci sa scapi de burtica este inposibil intr_o periada de 2 luni prin exerciti eu am facut 3 luni si nu am pierdut prea mult ..........eu as dori sa ne scrie un medic un regim sa dea roade ms

    0
    2

  • alex pe 28 Iul 2010, 21:10
    exercitii

    Deci, incercati sa executati exercitiile corect..si sa nu ,,trisati"..nimeni nu poate lucra in locul vostru....incercati sa vedeti unde sunt limitele voastre...pt k nu exista o formula magica...cand va doare inseamna ca faceti bine....si inca ceva..ganditi-va ca la fiecare repetare va apropiati de ceea ce vreti

    0
    1

  • Emy pe 8 Iul 2010, 10:26
    Eu am reusit!

    Eu am reusit sa slabesc si sa dau burtica jos sarind coarda.Incercati si voi sa sariti 15min pe zii si o sa dea roade chiar din din primele zile.

    2
    0

  • o da pe 1 Iul 2010, 23:13
    ce prostie

    Nu o sa scapati de burta niciodata cu abdomene.. E doar in imaginatia voastra. Infasurati-va o banda elastica in juru burtii nu foarte strans si alergati seara cate 20 de minute, cresteti treptat in fiecare saptamana pana ajungeti la 1 h . si scapati garantat de burta FUGA SCAPA BURTA Nu abdomenele.

    10
    2

  • roxana pe 30 Iun 2010, 18:20
    offff....cum scap de burtika

    spuneti-mi va rog cum sa fac sa scap de burtika.... am tinut o dieta dar burtika tot nu a scazut...nu vreau sa slabesc ci doar sa dau burtika jos... ajutati-ma va rog

    3
    3

  • Wooow pe 23 Iun 2010, 09:55
    2 luni :))

    Salut,in legatura cu programul asta eu cred ca e o prostie , deoarece in 2 luni nu ai cum sa fi perfect mai ales abdominal ,care e cel mai greu de facut ,eu de exemplu fac si culturism de 5 luni si fac si abd si tot degeaba ,un sfat - mult antrenament :)

    2
    2

  • relu pe 22 Mai 2010, 18:22
    un sfat si atat

    alergati si putin regim.

    4
    0

  • fdsfds pe 15 Mai 2010, 12:32
    dasda

    alearga zilnic ca sa slabesti ;) la mine a mers

    2
    0

  • anonim pe 13 Mai 2010, 19:49
    despre slabit

    As vrea sa scap de tesutul adipos in 2 saptamani.Cum sa fac?Tin o dieta si nu prea este vizibil si iau si medicamente.!!Oare alte fete cum au un abdomen atat de suplu?>

    0
    1

  • Cipran pe 12 Mai 2010, 23:23
    un sfat util

    Pai in primul si in primul rand pentru a avea un abdomen plat ,puternic trebuie sa scapi de stratul adipos .Cum faci asta simplu ar fi ideal daca dimineata si seara ati alerga in parc cate 3-4 km o dieta stricta multa apa plata cel putin 3 litri de apa pe zi si abdomene din abundenta pana la epuizare (seamana cu postu egru dar in regim sportiv dar in 2 saptamani deja se vad rezultate iar in prima luna abomenu devine striat shi bine conturat

    2
    1

  • Violeta pe 10 Apr 2010, 23:16
    diete

    Deci in o luna de zile eu am facut in fiecare dimineata inainte de scoala 20 de abdomene. si o dieta.Am mancat aproape orice dar regulat .La ora 9 apoi la 1 apoi la 4 apoi la 7 ultima masa.Nu prajeli decat asa mai rar.uite => in o luna de zile am dat jos 6 kg

    2
    0

  • marry pe 31 Mar 2010, 21:44
    slaibre!

    E adevarat dac iti pui scopul sa ai un abdomen super poti reusi! chiar exercitiile acestea sunt ffftt boone!!Ca sa vezi rez treb sa ai un regim alimentar sanatos asta in 1 rind si multa ambitie iti trebuie!! Vreau si eu dupa sarbatori sa ma apuc de regim strict ca pina la vara sa am un abdomen de inviddiat!! Si chiar osa apelez la aceste exercitii!! Multa bafta si voua!!!

    4
    1

  • marry pe 31 Mar 2010, 21:43
    slaibre!

    E adevarat dac iti pui scopul sa ai un abdomen super poti reusi! chiar exercitiile acestea sunt ffftt boone!!Ca sa vezi rez treb sa ai un regim alimentar sanatos asta in 1 rind si multa ambitie iti trebuie!! Vreau si eu dupa sarbatori sa ma apuc de regim strict ca pina la vara sa am un abdomen de inviddiat!! Si chiar osa apelez la aceste exercitii!! Multa bafta si voua!!!

    0
    0

  • wild_pepo pe 2 Mar 2010, 01:43
    fetelor puteti arata bine

    eu fac sala am in total 9 luni..dar intre ele am facut si fac si acas zilnic repetitii...am un abdomen plat am si patratele si tt ce vreti voi:D si baietii la fel. nu va ma plangeti trebuie sa aveti ambitie si sa faceti...important cand faci un exerciu e ambitia...si cand siti ca nu mai poti atucni sa mai faci inca 5-15 repetari, sa nu lasi balta:D fara munca nu se poate. prietena mea a facut un program ( exercitii) pt abdomene...si in 2 sapamani a scapat complect e burtika( burtica...nu burtoi:)) ) deci a avut din nou abdomenul plat:D daca aveti nevoie deceva id meu e wild_pepo doar pt fete:))) exercitiile sunt lafel pt ambele sexuri conteaza ambitia si alimentatia

    1
    0

  • cristi95 pe 30 Ian 2010, 18:31
    bla bla bla

    ioa m abdomenu plat.primele 2 perechi mi se vad super bn......da pe ultimu e nijte surplus.e de la mancatu seara???zicetimi ji mie.id de mess:cristijedi2

    2
    1

  • Anonim pe 25 Dec 2009, 22:46
    Frumos`lucri

    Cat interval de timp intre exercitii?

    0
    0

  • raul pe 24 Oct 2009, 21:08
    nehhh

    pt un abdomen plat nu trebuie neaparat o dieta ci sa mananci mai putin abdomenele fara o alergare usoara buna sunt egale aproape cu zero dak nu ai facut sport niciodata si ai burta nu cred k o sa reusesti sa o dai jos ci probabil sa slabesti ,dak odata ai f slabut si akma ai facut burtik antrenamente dure si mancare putina si deasa si multe lichide

    0
    0

  • alex pe 10 Sep 2009, 15:02
    fitness

    oameni buni fitnessul i-ti modeleaza corpul da aspectul muschilor forma rotunda dar fitnessul ajuta la formarea muscilor nu si la slabirea propriu zisa doar partial dak vrei sa arzi colaceii trebuie sa tii un regim anume unul pe care sa-l tii chiar toata VIATA! multa bafta succes la slabit

    3
    1

  • cristi pe 28 Iul 2009, 23:26
    Nu are cum!!

    dak ai burta mai mare nu are cum in 2 luni.. ca sa faci in 2 luni trebuie sa fie abdomenu cat de cat plat

    3
    1

  • diana pe 11 Iul 2009, 16:42
    Trebuie muncit mult mai mult!!!

    nu trebuie sa credeam da dak vom face aceste tipuri in abdomene, zi de zi, in doua luni, gata avem un abdomen de invidiat....daca mancam fara nicio grija si fara nicio retinere tot degeaba....trebuie sa ne stabilim si sa ne impunem in primul rand un regim si un mod de viata mai sanatos si apoi sa trecem la acest tip de exercitii!

    2
    1

  • malius13b pe 1 Iul 2009, 19:05
    hey

    fetelor trebuie sa tinteti si o dieta...nu bagati ca vacile in voi si dupaia vreti sa slabiti...la baieti se face mai usor cel putin la mine in 2 sapt am facut niste pachetele :">

    0
    4

  • Catalina pe 27 Iun 2009, 20:20
    Si alimentatia conteaza foarte mult

    Inainte faceam doar abdomene normale si mai multe exercitii pentru picioare, genoflexiuni, etc..,iar in fiecare zi cresteam numarul. Zilele astea am gasit si acest site si am inceput sa fac si aceste exercitii. La inceput nu am fost foarte convinsa ca au un rezultat si nam avut de unde sa stiu pana nu am incercat.A doua zi, miam dat seama de ce aveam febra musculara si ma dureau toate oasele:)).Eu am sa continu sa le fac si pe acestea dar si pe cele de dinainte si am sa cresc numarul in fiecare zi.Desigur, este foarte important sa ai grija si la alimentatie.Dieta este o buna metoda, zic eu.Conteaza foarte mult si sa faci miscare, daca nu sport, atunci macar alergare in fiecare zi.

    0
    2

  • adi pe 5 Mai 2009, 15:26
    faceti sport!!!

    pentru un abdomen plat fara grasime trebuie facut un sport.Inotul este cel mai bun sport (iti lucreaza toate grupele de muschi)........deci inot cel putin de 2 ori pe saptamana (cam 1 kilometru pe saptamana) . Stiu k la inceput o sa fie greu da o sa te acomodezi.... Stiu cum se sa fi gras si eu am fost ... dar sportul poate face minuni ...!!! bafta la toti in lupta cu grasimea

    1
    1

  • Alex pe 18 Apr 2009, 12:24
    scapa de centimetri in talie

    Cati centimetri in talie potzi da jos in maxim 3 luni?

    1
    0

  • popik_2007 pe 17 Apr 2009, 01:44
    slabirea incetinita

    Poti face 1000 de exercitii abdominale si nu ai sanse sa elimini rapid grasimea. Acest antrenament e menit sa lucreze tesutul muscular, nu sa topeasca 'pernitele' nedorite. Alimentatia si exercitiile fizice trebuie dozate in asa fel incat sa le suporti pe termen lung, pentru ca ritmul corect de slabire este de 1kg pe saptamana asa ca nu va mai chinuiti sa faceti exercitii in zadar sper sa intelegi

    3
    0

  • popik_2007 pe 17 Apr 2009, 01:38
    slabirea

    dak ai nevoi de indicatii pt un abdomen perfect intra pe id ul meu de mess popik_2007 va pot ajuta pt un abdomen frumos eu l am lucrat numai in doua saptamani si deja parca l am lucrat de luni de zile..

    1
    0

  • alex-bv pe 7 Apr 2009, 04:40
    ambitie

    fetelor aveti ambitie !!! regim si sport pt tonifiere ! mancati mai des si mai putin ! niciodata dupa ora 7 !!! cautati ceva pastile de slabit naturiste ! sunt bune ! dar trebuie sa va meninteti dupa aceea ! e vb de efectul yo-yo ! mult succes va pup :*

    4
    1

  • daniela pe 11 Mar 2009, 20:19
    burtica....nu o mai vreau

    of!c greu e s arati bine.vreau si io s arat bine...da nush c s fac????datimi si mie un sfat,va rog.tot c vreau io este sa dau burta jos atat k in rest nu sunt grasa,si nici burta mare nu am.am 85cm la burta j as vrea s am mai putin:(

    0
    0

  • mihA pe 5 Mar 2009, 08:13
    burtica.....

    si eu sunt in aceeasi situatie cristina,am vrut sa dau jos burta,si am ramas aproape fara fund su cu 2 bete in loc de picioare...&burtica tot mai am .....AJUTATI-MA!!!!!

    2
    0

  • cristina pe 4 Mar 2009, 20:56
    burtica

    am si eu o intrebare ...de 3 sapt am tot facut abdomene si pot sa zic k am facut in numar mult ..si am observat k burtica mea nu a scazut doar sa intarit ..iar eu am inteles k asta inseamna k fac muschi iar eu nu doresc muschi la burtica mea deocamdata vreau sa o dau jos ...ajutorrr ce imi recomandatzi ??app: acum 3 luni am tinut o cura de slabire semnele au fost vizibile tocmai acolo unde nu imi doream ....deoarece eu vreau fff mult sa scap de burta nu sa slabesc la picioare si in sus nu ....iar de atunce imi e frica sa mai tin o cura de slabire ...

    0
    0

  • joe pe 16 Feb 2009, 03:04
    abdomen perfect

    intodeauna mi am dorit si eu un abdomen perfect dar se parea ca era doar un vis pe care il uitam cand vedeam platouri de mici,carnati si torturi.in aprox 3 ani am pus 30 kg,ajunsesem la 110kg la 1,84m. aveam un cap cat 2 capete:)).intr o zi m am hotarat sa slabesc si din mom acela asa am facut..in tpt atatia ani adica in 3 ani aproape ca ajunsesm de unde plecasem adica la 83 kg si 18% grasime in corp. in tot timpul acesta am tinut un reim nu f strict dar totusi tineam cont de anumite reguli... Ma uitam in aglinda si simteam ca visul o sa mi se implineasca:)) mi am luat un antrenor personal care sa ma antreneze 6 zile din 7. in 3 luni aveam ceea ce visasem era perfect:)) dar nu este totul sa ti iei un antrenor si am sa va spun totul acum . am incercat,mai am dorit,am reusit! dimineata mers la sala pe stomacul gol banda 45 m mers pe banda (pulsul conteaza intre 140-145) venit acs un platou cu fructe,dormit 2 ore.masa 250g pui cu legume firte. peste 3 ore mustki de vita250g cu legume firte, sala la ora 6 cam 1,30h(circuite) la sarsit gimastica la sol mobilitate, peste alb 250 cu salata mixta.suplimente: intre mese luam portii mici de proteine si aminoacizi,kiar si noaptea. animal pak neplisit,carnil,ceai verde,si alte suplimente in functie de prioada. acestea le puteti gasi. MENTIONEZ NU AM MANCAT NIMIC IN AFARA DE CE AM MENTIONAT!!! ULTIMA MASA CAM PE LA 9 SEARA TINAND CONT CA EU ADORMEAM PE LA 12. MI AM GATIT SINGUR SA STIU EXACT CE PUN IN MANCARE. AM BAUT DOAR APA PLATA SI CEAI CU PUTINA MIERE. AM COSTATAT CA 80% A TINUT DE REGIMUL ALIMENTAR. DE LA 83 DE KG AM SLABIT LA 78 KG SI MAI AVEAM 13 % GRASIME IN CORP:)) SUPERB. PROB E CA AM FACUT NISTE POZE IN PERIOADA ACEEA PE CARE NU LE AM SALVAT DE PE SIM SI AM PIERDUT SIMUL:(( ASTA CE INSEAMNA CA DE MAINE IAR ALTE 3 LUNI:)) SPER SA AM ACCEASI VOINTA SI SA REZIST TENTATIILOR:))

    0
    0

  • NICU pe 8 Feb 2009, 22:17
    Abdomen patratos si puternic

    Fratzilor va dau un sfat , ca sa avetzi un abomen fruumos si puternic faceti exercitzi de abdomen cat puteti de multe ;) timp de 2 Luni daca facetzi acs serii de abdomene ;) seri de cate 20 30 50 depinde cum facetzi incerkatzis a facetzi 500 de abdomene dimineata si 500 de abdomene seara ;) si astfel veti vedea ce abdomen frumos si patratos veti avea ;)

    2
    3

  • nico....nicoleta pe 31 Ian 2009, 17:40
    abdomen plat

    sunt foarte bune exercitiile dar trebuie si un regimn adecvat..nu trebuie s va infometati trebuie sa slabiti sanatos nu infometandu-va.va spun din propria experienta.mult succes.!!!!!!eu am inceput sa fac aceste exercitii de 2 sapt si se vede un rezultat dar aveti grija si ce mancati...

    0
    0

  • f-c-u cosmin pe 19 Ian 2009, 22:03
    cosmin are burta mare

    gramatica e grele. dupa 2-3 saptamani, ti-o vezi macar? sa s.... p .... de ziua ta.pup iu

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod