Slăbit rapid: Cum să scapi de 2 kilograme până la Revelion. Uimeşte-ţi prietenele!

Ai patru zile până la Revelion, dar trebuie neapărat să dai jos măcar 2 kilograme pentru a arăta senzaţional în rochia cumpărată pentru acest eveniment. Descoperă cea mai rapidă cale de a slăbi sănătos!

Ai patru zile până la Revelion, dar trebuie neapărat să dai jos măcar 2 kilograme pentru a arăta senzaţional în rochia cumpărată pentru acest eveniment. Descoperă cea mai rapidă cale de a slăbi sănătos!

 

După zilele de Crăciun în care ai mâncat mai mult, mai des şi alimente mai bogate în calorii cu siguranţă că te simţi umflată şi cu o burtică de toată frumuseţea. Dacă trebuie să scapi de câteva kilograme în timp record şi să încapi în rochia de Revelion este momentul să te apuci de treabă.

Asta nu înseamnă că trebuie să te înfometezi şi să treci în extrema cealaltă, de la meniu copios la unul extrem de sărăcăcios. Poţi să scapi de 2 kilograme în 4 zile dacă respecţi anumite reguli alimentare şi faci mişcare.

Iată cele mai bune soluţii ca să scapi de 2 kilograme până la Revelion:


1. Taie zahărul complet de pe listă, inclusiv fructele

Renunţă complet la zahăr şi stai departe de fructe, în special cele foarte dulci.


2. Taie făinoasele complet de pe listă

Exclude din meniul tău pâinea, pastele, produsele de patiserie, pizza, fursecurile, biscuiiţii, covrigeii şi orice alte produse care sunt făcute pe bază de făină.


3.
Include mai multe grăsimi sănătoase


Exclude total din meniul tău grăsimile saturate care se găsesc în produsele de origine animală şi înlocuieşte-le cu cele bune din avocado, uleiul de măsline, nuci, seminţe de dovleac, seminţe de in, macrou, somon, hering, sardine, anşoa.


4. Bea ceai verde neîndulcit

Acesta favorizează arderea grăsimilor, pe lângă numeroase alte beneficii pe care le aduce asupra organismului. De asemenea, ceaiul verde accelerează metabolismul, asigură un tranzit intestinal bun şi contribuie la purificarea organismului de toxine.



5. Nu sări peste micul dejun!

Alege pateul din năut, linte, fasole boabe pe care poţi să-l pui peste felii de ardei roşu, beţe de ţelină, rondele de morcov sau felii de castravete. Leguminoasele ţin de foame şi te vor împiedica să consumi mai multe calorii la masa de prânz.


6. Micşorează porţiile

Cele trei mese principale trebuie să consiste în porţii mici, iar între ele alege două gustări sănătoase (10 migdale, nuci sau legume crude). De asemenea, nu mânca după orele 19:00. 

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mary pe 31 Dec 2012, 15:59
    nu e greu

    nu este costisitor. eu am renuntat la toate cele, am baut mai multa apa, am luat ceva pe baza de ceai verde si garcinia- slim & fit- si am fost un pic si la sala. am slabit in 4 zile 1,7 kg. eu sunt multumita :D

    0
    0

  • angica5 pe 28 Dec 2012, 20:47
    cum sa scapi de 2kg inainte de revelion

    da este foarte sfaturile dar este si costisitor

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod