Preparate grozave din porc

Porc cu ceapa si miere
1 portie

  • Cotlete de porc - 120g
  • Mustar iute - 1 lingurita (5 ml)
  • Unt sau ulei de masline - 1/2 lingurita (5 ml)
  • Mar decojit, felii - 1/4 cana (60 ml)
  • Ceapa taiata felii - 1/4 cana (60 ml)
  • Cimbru de gradina - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Patrunjel verde

Incalziti gratarul. Intindeti mustarul pe ambele parti ale cotletelor si puneti-le pe gratar. Intoarceti coteletele o singura data. In acest timp, topiti untul sau uleiul de masline la foc mediu, intr-o tigaie antiadeziva; caliti merele si ceapa, pana cand ceapa se rumeneste usor.
Micsorati focul si presarati cimbrisor. Acoperiti si lasati pe fic, amestecand din cand in cand, pana cand merele se inmoaie. Serviti carnea cu sos si ornati cu patrunjel.

Continut pe portie:


  • Glucide: 24g
  • Grasimi: 6g
  • Proteine: 25g
  • Calorii: 253
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 29 Oct 2007, 10:12
    interesant

    cred ca am sa incerc si eu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod