Paste gustoase

Paste manicotti cu somon si sos
2 portii

  • Somon din conserva - 120g
  • Crema de telina cu continut redus de grasime - 1/4 cana (60 ml)
  • Iaurt natural 2% - 2 linguri (30 ml)
  • Patrunjel tocat - 1 lingura (15 ml)
  • Paste manicotti fierte - 2
  • Usturoi zdrobit - 1
  • Ceapa de Ascalon tocata - 1 lingura (15 ml)
  • Busuioc - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Sare si piper negru dupa gust
  • Spanac fiert tocat - 1/4 cana (60 ml)
  • Branza cottage 1% - 1/2 cana (125 ml)

Desfaceti somonul in bucatele si zdrobiti oasele.
Amestecati delicat somonul, sucul din conserva, crema de telina, iaurtul si patrunjelul. Intr-o tigaie antiadeziva caliti ceapa si usturoiul. Adaugati condimentele. Incorporati spanacul, branza si reincalziti. Umpleti fiecare manicotti cu acest amestec, turnati sosul de somon si puneti intr-un vas la cuptor, la 180 grade Celsius, 15 minute.

Continut pe portie:

  • Glucide: 20g
  • Grasimi: 5g
  • Proteine: 24g
  • Calorii: 230
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod