1 portie
- Suc de lamaie - 2 lingurite (10 ml)
- Apa - 2 linguri (30 ml)
- Sare si piper negru dupa gust
- Ceapa verde tocata - 1
- Patrunjel verde tocat - 1 lingurita (5 ml)
- Stridie - 60g
- Creveti - 30g
- Rosie taiata sferturi - 1
- Ardei verde bucati - 1/2 cana (125 ml)
Marinati crevetii si molustele in sucul de lamaie si condimente, circa 2 ore. Scurgeti si conservati marinata. Pe o frigaruie, alternati molustele, crevetii si legumele. Puneti frigaruia pe un gratar, timp de 15 minute. Rotiti si stropiti cu marinata in timpul prajirii.
Continut pe portie:
- Glucide: 16g
- Grasimi: 2g
- Proteine: 16g
- Calorii: 141
Comentarii (1)
"Rasfata-te cu fructe de mare" In primul rind nu inteleg felul de a vorbi al romanilor din ziua de azi : la persoana 2-a singular. Atunci ne tutuim ? De ce ?Cit despre fructe de mare nu cred ca in Romania se gaseste asa ceva. C'est tout ! Valeria vac@crasneanu.com Astept raspuns
Posteaza comentariu