Contureaza-ti silueta in doar 14 zile!

Esti pregatita pentru vara, plaja si haine vaporoase? Silueta ta va fi! Acum exista un nou partener care te va ajuta sa aduci cateva schimbari in stilul tau de viata si a obtine silueta pe care ti-o doresti: PROGRAMUL 14 ZILE!

Esti pregatita pentru vara, plaja si haine vaporoase? Silueta ta va fi! Acum exista un nou partener care te va ajuta sa aduci cateva schimbari in stilul tau de viata si a obtine silueta pe care ti-o doresti: PROGRAMUL 14 ZILE!


Ideea PROGRAMULUI 14 zile este foarte simpla! Pentru a-ti contura silueta este suficient sa inlocuiesti micul dejun si inca o masa cu cereale NESTLÉ FITNESS, sa ai o dieta echilibrata si activitatea fizica regulata.

Ai impresia, ca este prea complicat pentru tine sa ai o dieta echilibrata iar un plan zilnic de mese si exercitii fizice implica un efort imens?

Avem solutia pentru tine! Completeaza formularul electronic special, disponibil pe www.nestle-fitness.com/ro sectiunea PROGRAMUL 14 ZILE. Pe baza lui vei primi un plan echilibrat de dieta pentru 14 zile adaptat modului tau de viata si necesitatilor individuale ale organismului tau. Aditional vei avea acces la Programul ABDOMEN PLAT, Retetele pentru o DIETA ECHILIBRATA, informatii despre cereale integrale si sfaturi usor de urmat pentru conturarea siluetei.

Ai nevoie de o motivare suplimentara si de ajutor? Poti alege optiunea mailing-ului regulat. In intervalele de timp alese de tine, timp de 14 zile, vei primi pe adresa ta de e-mail, mailuri in care vei gasi, printre altele, planul cu dieta si exercitiile pentru urmatoarele zile.

Si pentru ca participarea la Programul de 14 zile să fie şi mai atractiva, Nestlé Fitness a pregatit o noutate pentru doamnele ce doresc să-şi contureze silueta fără a renunţa la plăcerea gustului: Nestlé Fitness Yogurt – o combinaţie irezistibilă de fulgi crocanţi cu cereale integrale şi fulgi inveliţi în glazură de iaurt.

Fii Fitness! Incepe Programul de 14 zile chiar de astazi si contureaza-ti silueta pentru vara!
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mariana pe 27 Iul 2014, 13:34
    silueta

    eu vas propune sa incercati dieta Rina,e una foarte eficienta,si nu e greu de tinut,plus nu stai infometata.

    0
    0

  • diana pe 3 Iul 2011, 21:21
    vreau sa slabesc

    am 22 de ani am 1.56 inaltime si 80 de kg si as vrea si eu o dieta pt mine ca am incercat cu mai multe si nu am reusit va rog ajutatima

    3
    2

  • nita minodora pe 3 Iul 2011, 12:15
    vreau sa slabesc

    am 44ani;160m;72kg cate kg ami recomandati sa slabesc ?

    0
    2

  • cutesuzy pe 24 Iun 2011, 19:30
    silueta in 14 zile

    Nu stiu sigur daca slabesti in modul acesta, dar mi se pare un mod foarte bun de a incheia o dieta, fara sa iti apara brusc acele kilograme date jos cu atata munca! Eu termin slim&fit si vreau sa opresc si dieta nicoleta luciu cu o cale. Dar cred ca voi continua cu nestle fitness sa vad daca sunt bune de ceva...Mi-e prea frica sa nu imi revina acum kilogramele date jos :(

    1
    0

  • precomenziuk pe 21 Iun 2011, 17:58
    comenzi

    PrecomenziUK se ocupa cu furnizarea de articole de imbracaminte si incaltaminte la preturi excelente provenite de pe site-uri din UK: mandmdirect.com | sportsdirect.com | asos.com | newlook.com | boohoo.com Id:precomenziuk@yahoo.com Detalii pe http://precomenziuk.wordpress.com/informatii-comenzi

    1
    1

  • elena pe 16 Iun 2011, 14:21
    VREAU SA SLABESC

    AM 18 ANI SI 1 70M SIB 82 KG VA ROG SAMI DATI O DIETA CARE SA REUSESC SA SLABESC 20 KG PE LUNA MENTIONEZ CA NU AM NICI O BOLA VA ROG AJUTATIMA

    8
    1

  • N.D pe 13 Iun 2011, 17:04
    Silueta in 14 zile

    am 78 de kg si as vrea sa slabesc cu circa 12 kg :( imi puteti da niste sfaturi, stau cam rau cu mincarurile sarate si sunt dezordonata in orele mesei!!

    6
    2

  • ionela pe 9 Iun 2011, 13:01
    silueta in 14 zile

    am 55 kg si vreau sa slabesc cel putin 3kg,sunt dezordonata cu mancarea nu stiu ce e bine sa mananc si ce nu,si orele in primul rand.vreau sami dati niste sfaturi, multumesc.

    6
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod