Inna, făcută praf de presa britanică

Inna a devenit din nou ţinta criticilor britanicilor, de data aceasta a unui jurnalist de la The Guardian care, deşi recunoaşte că vedeta este apreciată pe plan internaţional, susţine că nu are nici cea mai mică idee cum de are succes.

Inna a devenit din nou ţinta criticilor britanicilor, de data aceasta a unui jurnalist de la The Guardian care, deşi recunoaşte că vedeta este apreciată pe plan internaţional, susţine că nu are nici cea mai mică idee cum de are succes.

 "Cum s-a întamplat asta? Habar n-avem. Dacă sunteţi printre cei care au downloadat contra cost muzica Innei, anuntaţi-ne", scrie Paul Lester, autorul articolului.

Numită "produs românesc de export", Inna este comparată cu Zdob şi Zdub care, în opinia jurnalistului, ar fi avut mai mult succes.

"Dar staţi aşa! De fapt, Inna este, potrivit topurilor, "unul dintre cele mai bune produse româneşti de export", care (respiraţi adânc) a vândut peste un milion de albume în toată lumea, i-a luat Keshei prima poziţie în topul US Billboard, a câştigat 21 de premii şi a apărut pe coperta a peste 30 de reviste din Europa, a avut peste 150 de milioane de vizualizări pe youtube şi mai mult de două milioane de prieteni pe Facebook".

În anul 2010, tot jurnaliştii de la The Guardian catalogau versurile artistei ca fiind "stupide", adăugând că par a fi fost trecute din limba română în engleză prin intermediul unui site gratuit de traduceri.
BBC Radio 1 o numea pe Inna "Sudoku girl", iar piesa Hot - o bolboroseală.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra_Smiley pe 23 Iul 2012, 21:19
    jyj

    Bolboroseala sau cum or numi-o aia a ajuns pe primele locuri in topuri in Japonia! Fuck off, voi stati in spatele unui ecran si comentati aiurea, si ea face bani pe criticile voastre. Mi se face rau cand vad ce se intampla in Romania. De asta ma cert cu ai mei, cand le spun ca mi-e rusine cu tara mea, mi-e greata de ea. Din cauza tembelilor care critica, critica, CRITICA! Luati-va o viata oameni buni! Nu sunt fan Inna, dar m-am saturat sa fim criticati oriunde mergem.

    0
    0

  • Irina pe 28 Mai 2011, 12:45
    degeaba

    se scriu in van articolele de genul acestea...primeaza oricum muzica asta in cluburi...pentru ca in toata lumea muzica e o bolboroseala....;) foarte putini artisti de valoare mai sunt apreciati in zilele noastre....se observa clar preferinta pentru melodiile ce prind repede ...si pentru fetele care arata bine ...si fac spectacol...mai mult decat pentru calitatea muzicii....iar lady "kaka" este cel mai bun exemplu....ea e "still in love with judas"...stupida vietii! Asa ca...nu suntem doar noi romanii...peste tot e la fel...

    4
    0

  • bogdan pe 28 Mai 2011, 06:38
    hahaha

    daca aveam produse da calitate fi sigura ca exportam mihaela br...asta am avut asta am exportat...mie personal imiplac melodiile ei....si obeserv ca toata lumea e invidioasa pe succesul ei...de fapt asta stim noi romanii...cand unuia ii merge bine si munceste mult ptr a ajunge sus...suntem invidiosi si ii cautam nod in papura....BV INNA..

    1
    2

  • KARMEN pe 26 Mai 2011, 15:20
    VA ROADE INVIDIA

    va roade invidia pe toti!! INNA ete cea mai buna cantareata in sfarsit avem si noi cu ce sa ne mandrim in tara asta de rahat si voi toti kare ziketi ca inna e praf proasta sau keva de genu sunteti nuiste prosti kare nu stiu k e aia muzika adevarata

    1
    5

  • mihaelabr pe 25 Mai 2011, 16:25
    In sfarsit cineva este de acord cu mine

    Nu ma intelegeti gresit , ma bucur ca Romania este apreciata de oameni din alte tari ,acest lucru fiind un mare + pt romani dar eu sunt de parere ca inna bubulina e varza si sunt trista ca nu am putut exporta ceva de calitate :)

    8
    3

  • Maria pe 25 Mai 2011, 11:12
    Bravo !

    Asta e muzica de calitate? Consider ca avem mult mai multi artisti care meritau locul Innei. Ce-s versurile alea? Ce-i muzica aia ? Chiar ca o bolboroseala!! 2 versuri care se repeta de-a lungul unei melodii de 3 minute..Ma lasiii? Felicitari pentru articol ! Oamenii uita de muzica adevarata,de adevartii artisti care au revolutionat istoria muzicii !

    13
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod