Bulgurul
Bulgurul este grau zdrobit, cu o granulatie mai mare decat cuscusul si grisul. Nu necesita mai mult de 10 minute de preparare sau chiar mai putin daca apa este deja fiarta, reprezentand un substitut excelent pentru orez si paste (ambele sarace in fibre si sunt rafinate). Bulgurul are un continut ridicat de fibre, fier, vitamina E si B6.
Sfat: poti sa fierbi bulgurul in supa de pui, la care sa adaugi rosii maruntite si ceapa tocata marunt.
Comentarii (13)
ADMIR INTELIGENTZA VOASTR
legumele sunt excelente pt.a slabi.
Va citesc cu mult interes! Va multumesc de fiecare data si am inceput sa vorbesc si cu prietenele mele despre aceste sfaturi! Va multumesc ca pot sa fiu in acest club.
forte importante sunt aceste sfaturi
e ok dar nu stiu,are importanta ce mere sunt verzi,rosii...?
foarte importante aceste sfaturi
am citit articolele.acum 3 luni aveam 47 kg,iar acum am 31.
am citit articolele.acum 3 luni aveam 47 kg,iar acum am 31.
am citit articolele.acum 3 luni aveam 47 kg,iar acum am 31.
am citit articolele.acum 3 luni aveam 47 kg,iar acum am 31.
tot incerc sa slabesc dar mananc cateva zile fructe iar apoi ma las pagubasa apoi mananc dupa ce slabesc 2 kg nu stiu ce sa mai fac dar am depasit limita de la 60 kg la 85
mere sunt f bune la slabit...eu acum tin o dieta cu mere
vointa pt a slabi cum o capeti?
Posteaza comentariu